Σάββατο, Ιουνίου 30, 2007

Απο την μια καρβουνα απο την αλλη Ελπιδα


Δυο ημερες μετα την μεγαλη καταστροφη στην Παρνηθα και δεν ανοιγω πια τηλεοραση.Δεν μπορω να βλεπω κατ αρχην τα αποκαιδια και κατα δευτερον τα γελοια προσωπα των κυριων κυριων υπευθυνων-ανευθυνων,να προσπαθουν να βγαλουν την καταστροφη ως επιτυχια,ναι ρε ρεμαλια και την Σμυρνη την καψανε οι τουρκοι επιτυχια ηταν?
Ειδικευμενοι απατεωνες και οι απο εδω και οι απο εκει για να μην πει κανεις οτι υποστηριζω και κανεναν απο δαυτους.Απο Δευτερα φευγω για λιγες ημερες να ξεκουραστω,α ναι ο αδελφος μου εδεησε να παρει την μητερα μας στο σπιτι του,για αυτες τις μερες μονο μην νομιζετε για περισσοτερο και αυτο γιατι δεν ηθελε να ξοδευτει ο Υποδιευθυντης τραπεζης να της παρει μια γυναικα να την προσεχει.
Η δολια εχει τρομοκρατηθει ξερει οτι δεν την θελει η Κυρια Νυφη της,ποτε δεν την ηθελε αλλα τι να κανει αφου μονη της δεν μπορει να εξυπηρετηθει?
Υπομονη μονο,κι εγω 7 μηνες υπομονη κανω και τα καταφερνω καλα.
Να δω μεχρι που θα αντεξω ηδη το στομαχι μου με τσιμπαει αρκετα εντονα.
Ισως πιασω και δουλεια μετα την επιστροφη μου,παρτ-ταιμ θα ειναι αλλα καλυτερα απο το τιποτα,να βγαινω και λιγο εξω να ξεχνιεμε,και θα εχω και χρονο για να ψωνιζω και να μαγειρευω.
Τα χρηματα θα ειναι φρικτα,θα ρωτησω και τον δικηγορο μου και βλεπω.
Απο την μια το κακο απο την αλλη μια αχνη αχτιδα φωτος.
Δεν χανω την ελπιδα μου μονο ομως να ειμαι καλα δεν περιμενω τιποτα απο κανεναν αλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: