Δευτέρα, Ιουλίου 16, 2007

Ερωτας μετα μουσικης

Εδω στου δρομου τα μισα,εφτασε η ωρα να το πω
Αλλα ειναι εκεινα π'αγαπω,για αλλου...για αλλου ξεκινησα.
Ο πρωτος μου ερωτας λιγο μετα τον στρατο,τρελος απο αγαπη εγω,βλεπετε εχοντας την ελλειψη τοσα χρονια ηθελα να δωσω οτι δεν πηρα.
Μου τα εφερνε ολα δυσκολα,μα βρε καλο μου σ'αγαπω εγω,εκει με την βια να μ αγαπησει ηθελα.
Οκ το καταφερα στο τελος και οταν πιασαμε ενα δυαρι στου Ζωγραφου και πηραμε και επιπλα και μπηκαμε σε μια ταξη,τοτε εγω εφυγα για Συδνευ χαλια μεσα στο αεροπλανο να ακουω το
Πως εφυγες...απ τη ζωη μου ετσι της αξεχαστης Μοσχολιου,
και αλλα πολλα τραγουδια που με κανανε ακομη πιο χαλια.
Εκανα 6 μηνες να κανω σεξ ναι μονο σεξ στο Συδνευ εκανα δεν ηθελα σχεση αρκετα ειπα δεν ειμαι εγω για τετοια.
Ο δευτερος μου ερωτας μου ηρθε κατακουτελα στην Αθηνα σε ενα απο τα ταξιδια της επιστροφης μου,ψυχιατρο ηθελε ,εμενα βρηκε.
Ειδα το προβλημα αλλα δεν το κατανοησα,ειπα ε με λιγη αγαπη θα διορθωθει και βουρ στην φροντιδα και το προδερμ εγω.
Με υπομονη και πιστη φροντισα να φυγουν οι ιδεες περι αυτοκτονιας και να φυγουμε μαζι στην Αυστραλια για ενα καλυτερο αυριο.
Εκει ως καλος πατερας προσπαθουσα να βαλω ιδεες οπως....
πηγαινε ψυχη μου να παρεις ενα πτυχιο εδω που ολα ειναι πιο οργανωμενα,ασχολησου με τη φωτογραφια που σ'αρεσει η την ζωγραφικη....κανε κατι εκτος απο το να δουλευεις σε φαστφουνταδικο και να κλεβεις το ταμειο.
Εκανε.Μου πηρε την πιστωτικη μου καρτα και αγορασε ολα τα επιπλα του σπιτιου,και οχι τιποτα φτηνα μην φανταστειτε τα καλυτερα πηρε.
Αφου λοιπον φτιαξαμε το σπιτι καλεσαμε γνωστους και φιλους σε housewarming ετσι το λενε εκει φαγανε ηπιανε ειπα αντε ωραια δεσαμε τωρα εχω σχεση.
Αμ δε.Η προτροπη μου να παρει κατι επιασε και εμαθα οτι ειχε παρει ολους τους φιλους τους γνωστους μα και πολλους αγνωστους.
Χαλια παλι εγω δεν ειμαι καλος στους χωρισμους,παλι στο αεροπλανο επεστρεψα στην Ελλαδα ακουγοντας το Καρδια μου εγω της Ελευθεριας.
Αντε λεω ξανα δεν ειμαι εγω για σχεσεις και επιδοθηκα αγρια στο ουαν ναιτ σταντ,ετσι το λενε κι αυτο,και μια χαρα ηταν μονο που στον τηλεφωνητη ειχα το Δεν απαντα... της Ελευθεριας και το σι-ντι το πρωι με ξυπναγε με τον Δερβιση της Αλκιστης.
Εκει με βρηκε η επταετης Δικτατορια,οχι του '67 η προσωπικη μου. Ολοι λογικα πρεπει στη ζωη μας να εχουμε περασει μια τετοια κατασταση,αλλα και να κρατησει και επτα χρονια?
Εγω δεν ηθελα σχεση ειχα 6 συγχρονως,δεν εχω μερα ελευθερη καλο μου την Κυριακη εχω ρεπο....μπα πεισμα και μετα 2 μηνες εκανε αντιγραφο στα κλειδια μου και βρεθηκα να εχω σχεση παλι.
Τον πρωτο χρονο ηταν σαν τα βιπερ Νορα ολο αγαπη και λατρεια,μπας κι εκανα λαθος ν αντιστεκομαι?σκεφτομουν.
Αμ ελα που μετα εγινε σαν το Ψυχω και ετρεχα και δεν προλαβαινα,μην κοιτας εκει,μην μιλας μ αυτην η μ αυτον,μην φορας αυτο το πουκαμισο,τουτο,εκεινο,λαλησα ο ανθρωπος αλλα εκει.... ειχα σχεση.
Επτα χρονια μετα ειπα αρκετα και το σταματησα το επεισοδιο,ακουγα με μανια το Εγω με την αγαπη μαλωσα του Λιδακη και ελεγα εγω δεν ειμαι για σχεσεις τελειωσε.
Μετα απο 6 μηνες αποχης απο ολα βλεπεις αρχισα να πιστευω οτι τελικα το μονο που εχω σαν ανθρωπος ειναι ενα εργαλειο ικανοποιησης και τιποτα αλλο,την ξαναπατησα ο μαλακας.
Παλι δεν ηθελα,παλι ειπα ας προσπαθησω και 6 χρονια τωρα περναω μια φαση παραξενη.
Να αγαπαω με ολη μου την ψυχη,να μην εχω ακουσει την λεξη σ'αγαπω σαν ανταποδωση,να νοιωθω οτι ειμαι εκει επειδη ισως δεν υπαρχει κανενας αλλος,να θελω να φυγω και ομως να μην το κανω.
Παρακαλω την Νικολακοπουλου και τον Κραουνακη να γραψουν επειγοντως το επομενο τραγουδι που θα ακουω.
Χωρισμος χωρις τραγουδι δεν λεει.
Αχ δεν ειμαι εγω για σχεσεις.Mε κουρασαν οι αυταπατες μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: