Τετάρτη, Ιουλίου 25, 2007

Ταχυτητες Δημοσιου

Σημερα μεσα σε αυτη την μαυρη ζεστη ετρεχα σαν τρελλος με τον ιδρωτα να τρεχει ποταμι να τακτοποιησω το θεμα με το επιδομα απο την προνοια.
Αν και ειχα ξαναπαει την δευτερα μου ζητησαν και αλλες φωτοτυπιες και διαφορα δικαιολογητικα και αντε παλι.
Λες και ειναι δυσκολο ολα αυτα να τα γραφουν απο την αρχη στην αποφαση ωστε να μην πηγαινεις και ξαναπηγαινεις.
Ασε που σε μια λογικη χωρα οι διαδικασιες αυτες γινονται αυτοματα απο τους φορεις του δημοσιου και δεν τρεχει ο πολιτης σαν τρελλος με 45 βαθμους κελσιου απο γραφειο σε γραφειο.
Αφου λοιπον κατεθεσα την αιτηση ρωτησα ο αδαης....ποτε θα αρχισει η μητερα μου να παιρνει αυτο το επιδομα?
Απο τον Νοεμβριο μου ειπαν.
Ναι.
Ακουσατε καλα .....απο τον Νοεμβριο,τοσο κανει μια ρημαδοαιτηση για επιδομα αναπηριας να παει απο το ενα γραφειο στο αλλο και να εγκριθει.
Αυτες οι ταχυτητες του δημοσιου γενικα με εκπλησουν συνεχως,μονο οταν χρωστας τρεχουν να εισπραξουν αλλοιως σου κοπανανε και τοκο απο πανω,αν ειναι να σου δωσουν μπορει και να εχεις πεθανει εως οτου να τα παρεις.
Και μιλαμε για επιδομα αναπηριας δηλαδη για ατομο που δεν εργαζετε και δεν εχει εισοδημα απο αλλες πηγες εκτος απο την ψωροσυνταξη ανασφαλιστου υπερηλικα απο τον ΟΓΑ.
Αυτη ειναι η καθημερινοτητα του πολιτη Κυριε Αορατε που οσο και αν υποσχεθηκατε και ακομη και τωρα εν οψει εκλογων συνεχιζετε να υποσχεστε δεν κανατε απολυτως τιποτα για να την καλυτερευσετε.
Κι εμεις οπως σας υποσχεθηκαμε θα ψηφισουμε στις εκλογες με τα 2 χερια ανοιχτα.Σας αξιζει.

2 σχόλια:

Eleni V. Antoniadou είπε...

Πραγματικά κουράγιο. Ίσως θα έπρεπε να μην υπάρχουν δημόσιοι ΜΟΝΙΜΟΙ υπάλληλοι.Δεν θα έλυνε το πρόβλημα αλλά είναι μια αρχή.

ΗarryTsopanos είπε...

Συμφωνω και επαυξανω αλλα ελα που ειναι οι μονοι που σιγουρα τους ψηφιζουν,τι να πεις,τιποτα.