Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 19, 2007

Γεμιστα

Τελικα καταληξα να κανω γεμιστα,μην εκπλησεστε ειναι απο τα 2 φαγητα που κανω πολυ καλα,και τα τρωμε.
Με ολες αυτες τις εξελιξεις εχω πεσει ψυχολογικα λιγο αλλα δεν θα το βαλω κατω ποτε.
Μεγαλωσα δυσκολα αλλα ποτε δεν πειραξα κανεναν και προχωρησα στην ζωη μου με ειλικρινεια και αξιοπρεπεια,λοιπον ας πουνε οτι θελουν στο τελος η αληθεια θα φανει ολοκληρη η εστω η μιση,προτιμω ολοκληρη φυσικα.
Πως ειναι δυνατον μια επαγγελματικη ιστορια 20 ετων με επιτυχια εδω αλλα κυριως στο εξωτερικο να αμαυρωθει απο ανθρωπους με μικρο μυαλο και εκδικητικη διαθεση?
Πως ειναι δυνατον τοσες συστατικες επιστολες απο ατομα με γνωση στον χωρο των πωλησεων που με χαρακτηριζουν σαν επαγγελματια και ανθρωπο να ακυρωθουν απο προτασεις και συκοφαντιες ανθρωπων με μικρη η καθολου πειρα στον χωρο αυτο που εχουν μονο μελημα το κερδος και βαζουν τον ανθρωπο σε θεση αντικειμενου προς καταναλωση?
Δεν βαριεσε λεω τι θα μεινει απο ολα αυτα?
Ενας χωρος 1 επι 2 για ολους μας.

2 σχόλια:

Provato είπε...

AX, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕΣ! (τον μετριασμό σχολίου, που πήγε το μυαλό σου...). Μπράβο μπράβο, γιατί αν δε τον έβγαζες θα σου τράβαγα τις κοτσίδες μέχρι να το κάνεις.


ώστε φτιάχνεις γεμιστά ε; και μετά μου λες ότι δεν ξέρεις να μαγειρεύεις... βρε χαζοβιόλη άμα ξέρεις να κάνεις γεμιστά υπάρχουν πέντε εκατομμύρια φαγητά που μπορείς να κάνεις αφού είναι πιο εύκολα.


μπεούλης! (μ' αρέσει που με λες μπεούλη χεχεχε)

ΗarryTsopanos είπε...

Nαι το εφτιαξα καλυτερα ειναι ετσι δεν χρειαζετε να ψαχνω τι και πως.Και μενα μ αρεσει το μπεουλης φιλαρακο νασαι καλα για να με πηγαινεις σε μερη που δεν εχω παει και σε πραγματα που δεν ξερω αλλα μ αρεσει να τα μαθαινω