Παρασκευή, Οκτωβρίου 12, 2007

Λιγη βροχη

Στον Κολωνο αρχισε να βρεχει και σκεφτηκα επιτελους λιγη βροχη.Κριμα δεν κρατησε πολυ.
Ενω παρακολουθω ενα χαζο αγωνα τυπικα για να τηρηθουν οι συμφωνιες για την αποκτηση του Καστιγιο απο την Σαχταρ,χαζοπαιζω στον υπολογιστη χωρις σκοπο απλα για να περασει η ωρα.
Το μωρουλι θα κατεβει αυριο για το συνηθισμενο πια Σαββατοκυριακο και τις βολτιτσες αλλα αποψε ειμαι εντος.
Διαβαζω καποια αρθρα για τις αλλαγες στο περιβαλον σκεφτομαι πως αυτα που θα αφησουμε εμεις στους πιο νεους και σε αυτους που θα ερθουν θα ειναι εφιαλτικα.
Και αναρωτιεμαι γιατι οι κυβερνησεις των χωρων ολου του κοσμου δεν κανουν κατι ωστε να ανατραπει αυτη η κατασταση,δεν ελπιζω φυσικα οτι κατι μπορει να γινει μια και το χρημα δεν ενδιαφερεται για τον ανθρωπο λες και αυτοι θα εχουν διαφυγη σε αλλον πλανητη οταν συμβουν οσα ειναι να συμβουν.
Περπατωντας εδω στην γειτονια μου βλεπω οτι δεν εχει μεινει ουτε μια μικρη γωνια με πρασινο και οπου χτιζονται πολυκατοικιες καταστρεφουν ακομη και τα λιγα δεντρα που υπαρχουν στις παληες αυλες.
Και θυμαμαι τις μυρωδιες και τις γευσεις των φρουτων και των τροφιμων οταν ημουν μικρος στην Αιγινα και πως ολα αυτα πια εχουν χαθει και λεω απο την μια ημουν τυχερος μου τα εζησα και απο την αλλη ποσο κριμα ειναι που δεν θα τα ζησω ξανα στο μελλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: