Τρίτη, Νοεμβρίου 20, 2007

Ορια Ηλικιας

Σε μια χωρα που η ζωη γινετε δυσκολοτερη καθε ημερα λογω της ακριβειας,της ανυπαρξιας του κρατους,της διαφθορας.το καινουργιο νεο ειναι οτι τα ορια ηλικιας προκειται να αυξηθουν και οι συνταξεις να μειωθουν.
Δηλαδη ενας εργαζομενος που οι περισσοτεροι απο εμας αμοιβομαστε με τους καταπληκτικους μισθους των 750-800 ευρω τον μηνα,(για να ξερετε τον μισθο αυτο τον επαιρνα στο Συδνευ το 1988)και δυσκολευομαστε να τα βγαλουμε περα και ζουμε με τους δικους μας λογω της ακριβειας,θα πρεπει να εργαζομαστε περισσοτερα χρονια και να παιρνουμε χαμηλοτερες συνταξεις.
Λες και εμεις κλεψαμε τα αποθεματικα των ταμειων οπως εμεις κλεψαμε στο χρηματιστηριο,εμεις καταστρεψαμε την Ελληνικη βιομηχανια,οπως και την παιδεια,την υγεια,την προνοια.
Και ομως το μονο λαθος και το κυριοτερο που κανουμε ειναι οτι καθε 4 χρονια η μαλλον οποτε εχουμε εκλογες παμε να ψηφισουμε τους ιδιους απατεωνες και κλεφτες που εκαναν ολα αυτα για τα οποια θα πληρωσουμε εμεις και τα παιδια μας.
Ειπε ο Λαζοπουλος αποψε "οι μισοι Ελληνες κλεβουν και οι αλλοι μισοι σκεφτονται πως να κλεψουν και αυτοι".
Δεν ειμαι ουτε απο τους πρωτους ουτε απο τους δευτερους οπως και πολλοι αλλοι σαν εμενα δυστυχως ετσι καταντησε αυτος ο τοπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: