Τρίτη, Ιανουαρίου 15, 2008

Ο Εφιαλτης και Ο Βρουτος

Η ιστορια της αρχαιας Ελλαδας και της αρχαιας Ρωμης ειναι και παλι στην επικαιροτητα σημερα.
Ολοι θυμομαστε τον Εφιαλτη και παντα με αυτο το ονομα περιγραφουμε οσους προδιδουν καθε ιερο και οσιο,οπως θυμαστε ο εφιαλτης προδωσε τους 300 του Λεωνιδα στις Θερμοπυλες.
Καποιος λοιπον που συντομα θα γινει γνωστος αφου το ονομα του θα ειναι πλεον ισο με αυτο του αρχαιου προδοτη,παρεδωσε ενα αισχρο ντι-βι-ντι κατακοματιασμενο σε κυβερνητικα χερια και μαλλον ολο αυτο δεν εγινε απο αισθημα αγαπης και εντιμοτητος αλλα καποια συναλλαγη παιχτηκε εκει.
Και ενω εμεις δουλευουμε για πενταροδεκαρες και αυξησεις 3 τοις εκατο τον χρονο καποιοι γεμιζουν τις τσεπες τους με 5 εκατομυρια ευρω τα οποια ουτε καν τα δηλωνουν,και ο πρωτος που ενδιαφερετε να μην δηλωθουν ειναι ο Διοικητης του ΣΔΟΕ.
Και λεμε μετα γιατι δεν πατασετε η φοροδιαφυγη,και οταν εγω λεω οτι ποτε δεν προκειτε να παταχθει καποιοι με θεωρουν χαζο.
Και φτανουμε στην αρχαια Ρωμη οταν ο Βρουτος δολοφονουσε τον Ιουλιο Καισαρα και συγκρινουμε οχι εμεις φυσικα αυτη την δολοφονια με την προσπαθεια του ετερου ιμισεως του εφιαλτη να μην μπλεχθει το ονομα του σε ολη αυτην την ιστορια.
Το γενικο συμπερασμα ολων αυτων ειναι ενα,ζουμε στην εποχη της τελειας ξεφτιλας και οτι και να περιμενουμε δεν προκειται να συμβει,μετα τους πολιτικους,τους δικαστικους να και οι δημοσιογραφοι στο κολπο για την διαπλοκη.
Ολες οι εξουσιες λοιπον βουρ για το χρημα,το δικο τους?
Οχι ρε παιδια το δικο μας ειναι αυτο που τρωνε ολοι αυτοι.
Καθιστε μαζι μου με εκπληκτα ματια και αυτια εχουμε πολλα ακομη να δουμε και να ακουσουμε.Υπομονη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: