Δευτέρα, Απριλίου 07, 2008

Με το ιδιο Μακο

Και ενω τρεχω και δεν φτανω μια με τους δικηγορους και τις μυνησεις που θα αποσταλουν συντομως σε οσους (2)ψευδομαρτυρησαν κατα την διαρκεια της περασμενης δικης κατα του εργοδοτη μου,και εχω και δυσαρεστα συμβαντα στην εμμεση οικογενεια μου,βρεθηκα Σαββατο βραδυ στο Ρεξ και ειδα το προγραμμα της Ελευθεριας με την Δημητρα.
Δεν μπορω να πω οτι εντυπωσιαστηκα απο την δομη του προγραμματος ουτε απο το καραοκε,ουτε απο την ιδεα να τραγουδανε οι θεατες της παραστασης.
Το προγραμμα δεν ειχε εμπνευση και με κουρασε αρκετα και αν δεν ηταν η φωνες αυτες που με κρατησαν εκει θα ειχα φυγει απο την μεση της παραστασης.
Οι φωνες και τα τραγουδια λιγα μεν αλλα ποσα να πουν απο οσα εχουν πει ολα αυτα τα χρονια,αλλα οκ μην το καταντησουμε και σκυλαδικο στο τελος.
Η Ελευθερια απιστευτη φωνη αλλα μαλλον παρασυρθηκε σε αυτο το προγραμμα και εχασε την επαφη της καποια στιγμη,η Δημητρα χρονια αγαπημενη μου με τεραστια καριερα εφτασε να τραγουδαει 2 τραγουδια απο το τελευταιο της σι-ντι που κανεις δεν εχει ακουσει εως τωρα,για το Νταμα-Κουπα μιλαω,και παρελειψε πολλα αλλα τεραστια τραγουδια της.
Καλη ηταν η βραδυα αλλα οχι οσο περιμενα δεν πειραζει ομως την επομενη φορα.

3 σχόλια:

Moler είπε...

Το είδα και συμφωνω απόλυτα. Δεν υπήρξε παρά για λίγο η μυσταγωγια που αναζητας από τετοιες φωνές. Ακου μια πρόταση και τόλμησε το. Κλείσε τραπέζι Σάββατο Βράδυ για Νατάσσα Μποφίλιου στον Ιανό. (Εχεις μόνο αυτό και το επόμενο). Δε θα σου πω κάτι άλλο. Πήγαινε έτσι στα τυφλά. Και θα τα πούμε μετά.

ΗarryTsopanos είπε...

Θα το προσπαθησω αλλα δεν ειμαι μονος βλεπεις,πρεπει να θελουν και οι αλλοι.

Provato είπε...

συμφωνά για μποφίλου αλλά και γαι αρβανιτάκη γαλάνη χαρούλη.