Τετάρτη, Ιουνίου 18, 2008

Διακοπες

Πλησιαζει η ημερα που θα παρω το μωρουλι και θα παμε για τις φετεινες διακοπες μας στην Λευκαδα.
Ελπιζω να ειναι αλλη μια ομορφη εμπειρια με βολτες μπανακια και καφεδουληδες.
Εως τοτε ταλαιπωρουμε με τις ανοητες ταχα μου "κοιτα να με δεις που ψωνιζω"αλλα δεν αγοραζουν τιποτα τελικα,πελατισες και περιμενοντας τις εκπτωσεις παλι σκοτωνουν την ωρα τους και εμας συνεχως.
Και ενω εχω κατανοησει οτι εφοσον γυρισα πριν τοσα χρονια απο το παραδεισενιο Συδνευ στην κολοπετεινιτσα Αθηνα οτι η ζωη μου θα πηγαινει απο το κακο στο χειροτερο οικονομικα,οικολογικα,και σε ολους τους υπολοιπους τομεις,αρνουμαι να δεχθω αυτη την απιστευτη μιζερια της εξουσιας την οποια τελικα εμεις την βαζουμε στο κεφαλι μας.
Ρε φιλε η φιλη μου αφου ξερεις και εσυ οτι οι κυριοι αυτοι ειναι το λιγοτερο απατεωνες,οτι ειμαστε σχεδον η μονη χωρα που μπορουν να κλεβουν να εξαπατουν να κοροιδευουν,να χρηματιζονται και πολλα αλλα χωρις ποτε να πανε φυλακη,αφου ειναι οι μονοι που περνουν τεραστιες συνταξεις με τετραετη και προσφατα με οκταετη υπηρεσια στο κοινοβουλιο,αφου εχουν και το μαχαιρι και το πεπονι και αλλα υποσχονται και αλλα κανουν τελικα.
Γιατι οταν πας να ψηφησεις που να μην υπηρχαν δρομοι να πας τελικα,δεν διαλεγεις τους λιγοτερο απατεωνες απο αυτους?Τελως παντων ακρη δεν θα βρουμε με αυτο το θεμα και αδικα συγχιζομε.
Α σορρυ που δεν απαντω στα σχολια σας το νταιαλ απ δεν μ ανοιγει την σελιδα βλεπετε,ναι ναι ναι ακομη περιμενω και για αυτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: