Πέμπτη, Αυγούστου 07, 2008

Εγκληματα

Και μετα απο τοση ταλαιπωρια απεκτησα τελικα το πολυποθητο Εη-Ντι-Εσ-ΕΛ απο την Τελλας και με καλη ταχυτητα,δεν ξεχναω τι τραβαγα με την Φορθνετ που πληρωνα για 24 μβ και κατεβαζα με 2 και παντα εφταιγε ο οτε.
Και αμεσως εγω αρχισα δουλεια δηλαδη να κατεβαζω μουσικη ταινιες και απο χθες και την αγαπημενη μου τηλεοπτικη σειρα"Εγκληματα".
Μια και στα επομενα απο αυτη την σειρα χρονια δεν παρουσιαστηκε τιποτα ιδιαιτερο στον τομεα της τηλεοπτικης κωμικης σειρας παραμενω πιστος οπαδος της.
Κατεβασα λοιπον τον πρωτο κυκλο και τωρα θελω να μαθω να τα γραφω σε σι-ντι γιατι δεν ξερω αν γινεται.
Ανυπομονω να ξαναδω την Κορινα να τρεχει σαν τρελλη στα αποδυτηρια του Ατρομητου Αθηνων σε μια απο τις νυχτερινες της εξαρσεις.
Και ζω με την ελπιδα οτι καποια στιγμη στην επομενη τηλεοπτικη σαιζον θα υπαρξει κατι που να μας κανει να γελασουμε λιγο.
Αυτο θα μας χρειαστει σιγουρα τον χειμωνα που δεν θα ειναι καθολου ευκολος και το καταλαβαινουμε απο τωρα ακουγοντας τις εξαγγελιες του σπουδαιου αυτου πολιτικου,,,,,του υπουργου οικονομιας.

6 σχόλια:

mahler76 είπε...

Τρέλα τα εγκλήματα. Τώρα για να τα γράψεις σε cd ή dvd είναι εύκολο και γίνεται με κατάλληλο λογισμικό. Αν θες συγκεκριμένα να σου προτείνω κάποια και πως θα τα χρησιμοποιήσεις πές μου.

ΗarryTsopanos είπε...

Ναι ναι πες μου

mahler76 είπε...

Thes na ta grapseis se cd gia apothikefsi i gia na ta deis sto dvd palyer tis tileorasis?

ΗarryTsopanos είπε...

Θελω να τα βλεπω στην τηλεοραση εχω καταφερει να το κανω με το σηριαλ Ρωμη ειναι ο ιδιος τροπος?

mahler76 είπε...

an to dvd player tis tv soy paizei divx clipakia apla ta adigrafeis ta katevasmena se ena dvd kai ta paizei. Aloios thelei na kaneis sta katevvasmena mia metatropi. An eheis kanei kati gia to Rome, dokimase afto kai an eheis provlima pes mou.

ΗarryTsopanos είπε...

okidoc