Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 12, 2008

Αξιοπρεπεια σε τιμη 20.000 ευρω

Λοιπον τα νεωτερα ειναι οτι η γνωστη και μεγαλη εταιρεια μεσω του γνωστου και μεγαλου δικηγορου της εκανε προταση στον δικηγορο μου για συμβιβασμο με ανταμοιβη το αστρονομικο ποσον των 20.000 ευρω!!!
Ναι τοσα πολλα για να αποσυρθω απο την δικαστικη διαμαχη που αρχισε εδω και τρια χρονια,να αποδεχθω οτι τα ψεμματα τους,οι εκβιασμοι τους,οι μαρτυρες που με συκοφαντησαν στην δικη,οι 3 σπασμενοι δισκοι στην μεση μου,η ταλαιπωρια μου,η πεινα που περασα τοσους μηνες ανεργος και τι αλλο να πω ειναι τοσα πολλα,κοστολογουνται για αυτους τους κυριους με αυτο το ποσον.
Με αυτο το ποσον εξαγοραζεται η αληθεια οι κυριοι παραμενουν ατιμωρητοι να ταλαιπωρουν και αλλους εργαζομενους σαν εμενα να προσλαμβανουν στελεχη πωλησεων και να τους χρησιμοποιουν για μεταφορεις,αχθοφορους,καθαριστριες και πολλα αλλα.
Αυτο το ποσον εξαγοραζει την σιωπη,την αποδοχη,τον ωχαδερφισμο,την κακομοιρια και το μιζερο του Ελληνα.
Δεν εχω πεινασει και τοτε ακομη που ανεργος ετρωγα μονο πατατες,τοτε που με το επιδομα ανεργιας δεν ειχα να ψωνισω μετα τις 15 του μηνα.
Αληθεια να τα παρω και να τους στερησω λιγο απο το χαβιαρι η το πατε τους?
Μπορει καποιος να μου πει ποσο κοστιζει σημερα η αξιοπρεπεια και η ηθικη?

4 σχόλια:

Dr Low είπε...

Η αξιοπρέπεια και η ηθική κοστίζουν τόσο όσο η ψυχή σου. Πόσο ακριβά ή πόσο φτηνά είσαι διατεθιμένος να την πουλήσεις απο σενα εξαρτάται. Βέβαια παίζει και το σενάριο να μην ξεπουλιέσαι για κανέναν και τίποτα. Κι ας πεινάς. Κι ας περιμένεις μόνο το επίδομα.
Κουράγιο και...μην αφήσεις κανένα να παίξει τάβλι πάνω στην πλάτη και την ψυχή σου.
(Σε θαυμάζω...στ'αλήθεια...)

ΗarryTsopanos είπε...

Σε ευχαριστω να εισαι καλα,ειναι δυσκολη η ζωη αλλα αντεχουμε.

mahler76 είπε...

Η αξιοπρέπεια και η ηθική δεν έχουν τίμημα. Προφανώς προσπαθούν να σε εκμεταλλευτούν άλλη μια φορά άλλα σκέψου όλα τα δεδομένα πρίν προχωρήσεις.

ΗarryTsopanos είπε...

Αυτο κανω και σημερα γαμοτο