Κυριακή, Οκτωβρίου 26, 2008

Ελεηστε τους Φτωχους Παρακαλω

Τις τελευταιες εβδομαδες αρχισε να καταρρεει η παγκοσμια τραπεζικη και χρηματηστηριακη οικονομια,οχι οτι γνωριζω και τιποτα απο αυτα,απο οτι διαβαζω βγαζω συμπερασμα.
Παμε για υφεση λενε,οκ συνηθισμενοι ειμαστε εδω στην Κολοπετεινιτσα σε υφεση ειμαστε τις τελευταιες δεκαετιες και ετσι δεν θα μας φανει και παραξενο.
Το παραξενο ειναι οτι ολες οι καπιταλιστικες κυβερνησεις που ολο κλαιγοντουσαν στους λαους τους οτι δεν εχουμε χρηματα οποτε δεν εχει αυξησεις και σας κοβουμε και οτι ειχατε κατακτησει τοσα χρονια για να κανουμε οικονομια,βρηκαν δισεκατομμυρια να δωσουν δωρεαν στις τραπεζες,σε ιδιωτες δηλαδη χωρις ανταλλαγμα.
Δεν ειναι παραξενο ρε παιδια,που τα βρηκαν οι πτωχοι τοσα δις και τα μοιραζουν για να συγκρατησουν τηνν πτωση των πρωην οικονομικων γιγαντων?
Εδω στην ανθισμενη οικονομικα χωρουλα μας δεν ειχαμε ανοιχτει τοσο πολυ και εχουμε γλυτωσει μαλλον,φυσικα τι καλυτερη δικαιολογια για να διατηρηθει η κατασταση ετσι για τα επομενα εικοσι χρονια?
Εδω 4% αναπτυξη ειχαμε εκει γυρω στην Ολυμπιαδα και αυξησεις απο τα 3 το μακρυτερο μας εδιναν φανταστειτε τι θα μας δωσουν του χρονου,αν ειχαν τεταρτο θα μας εδιναν αυτο σιγουρα.
Δωστε καλε κυριοι ελεηστε τους φτωχους,δωστε.......!

Δεν υπάρχουν σχόλια: