Τρίτη, Οκτωβρίου 21, 2008

Ω! Christmas tree

Πολυ συντομα θα ερθουν οι γιορτες και τα καλαντα,θα εργαζομαστε και τις Κυριακες για να προλαβουν να αγορασουν τα δωρα τους.........ποσοι ομως φετος θα εχουν χρηματα για να το κανουν αυτο δεν ξερω.
Θα μυριζουν οι φουρνοι κουραμπιεδες και μελομακαρονα,οι δρομοι θα στολιστουν και η διαθεση μας θα γινει καλυτερη.
Αν σταματαγαν και οι ειδησεις να λενε για το Βατοπεδιο καλυτερα θα τις περασουμε τις γιορτες,αμαν πια με αυτην την Ελληνικη νοοτροπια να κραταει ενα θεμα στις ειδησεις οκτω μηνες.
Και να ηταν οι μονοι που εχουν καταπατησει την περιουσια αλλου θα ηταν νεο,εδω εχει ο καθε κακομοιρης χτισει αυθαιρετο η εχει καταπατησει περιουσια αλλου για να πλουτισει πως μας κακοφαινεται λοιπον που τις εκαναν και οι μοναχοι?
Οι γιορτες λοιπον ειναι μια ευκαιρια να συγχωρησουμε τους αλλους για οσα μας εχουν κανει.
Ας συγχωρησουμε λοιπον την καλη μας κυβερνηση που μας εχει γαμησει χωρις σαλιο σορρυ για την εκφραση εδω και πεντε χρονια,που εχει φορολογησει και την αναπνοη μας,που οι υπουργοι της νοιαζονται μονο για το πως θα πλουτισουν,που το κρατος παει οπου παει απο μονο του ενω ο πρωθυπουργος αλλου αρμενιζει.....και γαμοτο σκεφτειτε την επομενη φορα που θα πατε να ψηφισετε,μην πατε τουλαχιστον κι ας λενε οτι δεν ειναι λυση αυτο.
Ειναι λυση αυτο που γινετε τοσα χρονια και επι πασοκ και επι νδ?
Ερχονται τα καλαντα και οι χαρες ας μαζευτουμε σαν οικογενεια ολοι στα σπιτια μας να αφησουμε αδεια ολα τα μαγαζια που μας κατακλεβουν με τιμες τρελλες και προιοντα αμφιβολου ποιοτητας.
Μπορουμε να αισθανθουμε τις γιορτες χωρις Αρμανι και Γκωτιε καλυτερα,τα ειχαν και οι παλαιοτεροι?
Αυτοι δεν ειχαν χαρα στις γιορτες μαλλον.
Ψευτικη χαρα με λαμπακια και σαμπανια δεν κραταει πολυ,καλυτερα με ενα κερι και μια αγκαλια.
Ασε που ο Μπεουλης δεν το εχει παρει χαμπαρι πως ηρθαν οι γιορτες και μαλλον θα περασουν πριν το καταλαβει.
Καλες γιορτες λοιπον σε ολους καθε μερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: