Κυριακή, Νοεμβρίου 16, 2008

Που ζουμε ρε γαμοτο

Αυτα που γινονται τα τελευταια χρονια σε αυτη την χωρα με εχουν αφησει τελειως αφωνο.
Ευτυχως μπορω να τα γραφω αφου δεν μπορω να τα πω!!!!!
Εκβιασμοι,διαφθορα,καταπατησεις δημοσιας γης,δικηγοροι,συμβολαιογραφοι,πολιτικοι,παπαδες,μοναχοι,και γενικα ολοι αυτοι που κανονικα θα επρεπε να δινουν το παραδειγμα για μια καλυτερευση αυτης της ζουγκλας που ζουμε,αυτοι ολοι λοιπον μεσα στα σκατα εως το κεφαλι .
Πως μια χωρα που παλαιοτερα εστω ειχε λιγη ντροπη σημερα αδιαντροπα βαδιζει στο κενο,πως εγινε η κατασταση"ο κλεψας του κλεψαντος"?
Εγινε το χρημα ο αρχοντας των παντων,η αλλη στην τηλεοραση αποκαλυπτει ποσες φορες εκανε σεξ σε μια ημερα η οτι γουσταρει τον γκομενο της μανας της για 15 ψωροχιλιαδες,ο πληρης εξευτελισμος να αποκαλυπτεις στην οθονη οτι μπορει να πληγωσει ανθρωπους που εχουν καλως η κακως σταθει κοντα σου και σε εμπιστευονται.
Ο δε εθνικος μας δημοσιογραφος ξοδεψε μια ολοκληρη εκπομπη για να ακουσει ο κοσμος μια ασπρομαλα γρηα και την ξανθια μεσα και εξω φιλεναδα της να εξηγουν πως τους μπηκε μπροστα το περιπολικο και τους σταματησε ενω απλα πηγαιναν μια βολτα.
Σε μια πολη που αν αφησεις εξω απο την πορτα σου το πατακι των ποδιων θα στο κλεψουν,σε μια χωρα που το χρημα εγινε η αρχη των παντων και μονο αν το εχεις σε εκτιμουν,και οσοι δεν το εχουν και ειναι και λιγο πονηροι και εχουν και τα μεσα τοτε ολα αυτα συμβαινουν και εμεις ξαφνιαζομαστε.
Ρεεεεεεεεε πως και δεν το σκεφτηκαμε κι εμεις αυτο,μπα δεν θα μπορουσαμε εμεις εχουμε και λιγη τσιπα επανω μας γαμοτο.
Μας αμολυσαν οι κλεφτες και τωρα ποιος θα μας μαζεψει?
Ωραια παραδειγματα για τους νεωτερους,κι ομως "υπαρχει καλυτερη Ελλαδα "

Δεν υπάρχουν σχόλια: