Τετάρτη, Δεκεμβρίου 17, 2008

Aντε παλι.....

Λοιπον εν μεσω εορτων ειχαμε μια επισκεψη στην δουλεια απο ενα ατομο που εργαζεται στα γραφεια της εταιρειας,ε οκ να ευχηθουμε....αλλα δεν ηταν μονο για αυτο.

Ενω τα τελευταια χρονια η πωλησεις ηταν πολυ καλες,απο περυσι που η εταιρεια εσπασε στα δυο λογω αποχωρησης του ενος απο τους δυο ιδιοκτητες αρχισε η κατηφορα.

Χασαμε τις κυριοτερες μαρκες υποδηματων που αρεσαν στον κοσμο και μειναμε με μια μονο που συμπληρωθηκε με καποιες νεες φιρμες που δεν ανταποκριθηκαν στις προσδοκιες.

Φετος η χρονια παρ'ολο που δεν ειχε δουλεια ηταν πολυ κουραστικη,και αγχωτικη συναμα.

Εμεις δυστυχως δεν μπορουμε να πιεσουμε κανεναν να αγορασει κατι που δεν του αρεσει η ειναι πολυ ακριβο.

Ετσι δεν πιασαμε κανεναν στοχο ενω δυσκολα φταναμε τους περισυνους μας.

Μετα την πλυση εγκεφαλου λογω της επερχομενης κρισης οι πωλησεις κατερευσαν ενω ειναι σχεδον μηδενικες μετα το ξεσπασμα των επισοδειων.

Αυτο που μαθαμε λοιπον απο την επισκεψη ηταν οτι καλο θα ειναι να κοιταμε για δουλεια...νεα δουλεια ωστε να μην βρεθουμε προ απροοπτου οταν κατι συμβει με την εταιρεια μας.

Ημουν που ημουν στα κατω μου ηρθε και αυτο και εδεσε το γλυκο,εξαλλου μια απο τις μεγαλυτερες ανασφαλειες μου ειναι η ελλειψη εργασιας μια και αν δεν δουλευω πολυ δυσκολα μπορω να τα βγαλω περα.

Και τωρα τι κανουμε?

Αν θυμηθω το προπερσυνο ψαξιμο που εκανα για να βρω δουλεια ειναι πολυ περισσοτερο απο σιγουρο οτι δουλεια μαλλον δεν θα βρω,ειναι γνωστο οτι αν δεν ηταν η Μαρια να με παρει στην δουλεια ακομη θα εψαχνα.......μαλλον οχι δεν θα εψαχνα θα τα ειχα τιναξει απο την πεινα.

Λοιπον απο τον αλλο μηνα αρχιζω συζητησεις με τους δικηγορους μου να δω τι αλλο μπορω να κανω νομικα ωστε να αναγκασω την μεγαλη εταιρεια να αποδεχθει την αποφαση του δικαστηριου οτι η απολυση μου ηταν παρανομη και καταχρηστικη,και μαλλον αυτο δεν θα εχει καμια επιτυχια λογω της εκδικητικης νοοτροπιας της εταιρειας.

Οποτε μονο με ενα τροπο που ξερω αλλα δεν θελω να τον σκεφτω ακομη μπορω να πιεσω ωστε να σεβαστουν την δικαστικη αποφαση και να αποδεχθουν το τελεσιδικο της.

Αυτα ομως για αργοτερα,ερχονται γιορτες,και οσο χαλια και να με κανει η σκεψη μιας μελλουσας ανεργιας ας το ξεχασω για λιγο και επανερχομαι του χρονου.