Κυριακή, Δεκεμβρίου 28, 2008

Προτασεις

Πλησιαζει η παραμονη της Πρωτοχρονιας και η παρεα εχει μπει στην διαδικασια να κανουμε κατι ολοι μαζι και ψαχνουμε να βρουμε τι θα ειναι αυτο.
Να μου πεις τωρα το ψαχνετε?
Ε οκ ναι τωρα ιδεες εχουν πεσει στο τραπεζι αλλα μια το οχι του ενος μια το ισως αλλα.... του αλλου μας εχουν φερει σε ενα αδιεξοδο.
Ειπαμε κατ'αρχην να παμε σε μια ταβερνιτσα με μουσικη και ειχαμε βρει μια στο Χαλανδρι αλλα καποιοι που πηγαν προχθες ειπαν οτι η μουσικη ηταν χαλια και ο τραγουδιστης αφωνος.
Αλλη ιδεα ειναι να παμε ομαδικα να ακουσουμε την Ελενη Δημου που μ'αρεσει πολυ αλλα δεν αρεσει στην νεα σχεση του Πανουλη και ετσι ναυαγησε η ιδεα αυτη.
Τριτη ιδεα ειναι να μεινουμε στο σπιτι του Πανουλη και να φαμε εκει και μετα να παιξουμε χαρτια και να παιξουμε και με το καραοκε.
Σαν ιδεα καλη ειναι αλλα σκεπτομενος οτι θα πρεπει να ακουω τον Πανουλη να τραγουδαει αγγλικα με τρομαζει λιγο και με αποθαρυνει.
Αλλη ιδεα δεν εχει ερθει για συζητηση και απο οτι φενετε μαλλον θα τρεχουμε τελευταια ωρα και δεν ειναι του στυλ μου αυτο,αλλη ιδεα που εριξα να παμε Ναυπλιο
την επομενη ημερα μαλλον θα βρει αρνητικη απαντηση γιατι το αμαξι του Σπυρακου θελει σερβις και δεν ειναι και σωστο να τρεχουμε σε τετοια εθνικη οδο με προβληματικο αμαξι.
Λοιπον απο του χρονου αν μπορω θα πηγαινω ενα ταξιδι εστω και μονος και ετσι δεν θα εχω να ασχολουμε με το τι θα κανω παραμονη Πρωτοχρονιας εξ'αλλου εκτος απο αυτο δεν εχει τιποτα αλλο ξεχωριστο σαν ημερα.

2 σχόλια:

ΗarryTsopanos είπε...

Σχολια απρεπη και δυσφιμιστικα προς τον ιδιοφυη ιδιοκτητη του ιστολογιου αυτου διαγραφονται αυτοματως απο το μπλογκ.

panos είπε...

Απαράδεκτο.......αυτό είναι αντιδημοκρατικό να μην αφήνεις τις ελέυθερες φωνές να εκφραστούν......θα σε κράξω από το δικό μου blog......