Πέμπτη, Ιανουαρίου 08, 2009

Oτι σβηνετε δεν ξεχνιετε

Δεν ειναι του χαρακτηρα μου καλου η κακου,ζηλιαρη η οτι αλλο ειμαι τελικα να ξεχναω κατι επειδη καποιος το εσβησε απο καπου.
Αυτα μενουν και δεν ξεχνιονται ποτε και τοσο χειροτερο αν περιεχουν κακιες και υπερβολες που δεν εχουν σκοπο να πληγωσουν μονο εμενα αλλα και ανθρωπους που εχω γυρω μου.
Δεν διεκδηκησα το οικοπεδο κανενος,δεν εβρισα,δεν ειπα την γνωμη μου παρα για οσα ξερω και οχι για οσα φανταζομαι,ακομη υπαρχει στην σκεψη μου οτι τελικα εγω φταιω που δεχομαι να μοιραζω μερος της ζωης μου με ανθρωπους που δεν αξιζουν.
Τελικα ειναι ευκολο να λεει καποιος συνεχεια οτι θελει να γινει καλυτερος ανθρωπος και να μην το κανει ποτε,εγω προτιμω να μεινω οπως ειμαι,καλος,κακος,γκαντεμης,να αγαπω να μισω,αλλα ολα αυτα με ειλικρινεια.
Για να μην με πειτε απονο με εχει πει τοσα αλλα εσβησα κι εγω ενα απο τα σχολια μου που ισως πονεσε καποιους,δεν σημαινει ομως οτι σταματησα να πιστευω οτι εγραφα εκει.
Ας σταματησει αυτη η παρωδια εδω σας παρακαλω η γνωμη του καθενος ειναι σεβαστη αρκει να την τεκμηριωνει σωστα και με ευπρεπεια,και κυριως οταν προκειται για ατομα που ειχαν οποια σχεση ειχαμε εμεις ,ιδιωτικα και οχι δημοσια.

2 σχόλια:

wpr είπε...

Αγαπημένε μου Χάρη, διαβάζω το Blog σου καιρό τώρα, μου αρέσει ο λόγος σου και ο τρόπος που καταθέτεις τις σκέψεις σου.
Όμως σήμερα δεν μπόρεσα να αποτρέψω τον εαυτό μου από το να σχολιάσει αυτή την απίστευτα άστοχη θεωρία περί "καλύτερου ανθρώπου". Μα πως είναι δυνατόν να υποστηρίζεις ότι ένας άνθρωπος στη διάρκεια της ζωής του δεν έχει την δυνατότητα και την υποχρέωση να γίνετε όλο και καλύτερος. Δεν σε γνωρίζω ούτε γνωρίζω σε ποιόν αναφέρεσαι αλλά λυπάμαι πολύ που δίαβαζω αυτή την ματαιόδοξη άποψη απο έναν άνθρωπο που μέχρι πρότινως δίαβαζα με μεγάλο ενδιαφέρον και που δεν είμαι σίγουρος αν θα το ξανακάνω... κρίμα...
Καλή συνέχεια!

ΗarryTsopanos είπε...

Φιλε κατ'αρχην ευχαριστω για οσα μου γραφεις,ισως η διατυπωση μου να ηταν λαθος και το εχω σκεφτει κι'εγω αυτο.
Η πραγματικη εννοια που θελω να δωσω ειναι αλλη και υποσχομαι να το κανω,μην ξεχνας οτι οταν εγραφα αυτο το σχολιο δεν ημουν και σε σωστη στιγμη για να σκεφτω τον καλυτερο τροπο για να εκφρασω οτι ηθελα να πω.