Κυριακή, Μαρτίου 22, 2009

Βολτα μετ'εμποδιων

Μετα απο καιρο βγηκαμε με το μωρουλι βολτα για καφε στον πεζοδρομο στο Θησειο,ηταν μια συμπαθητικη ημερα και το αποφασισαμε.
Αυτο που διαπιστωνω καθε φορα που επιστρεφω απο ταξιδι ειναι οτι η πολη αυτη μου θυμιζει ολο και περισσοτερο την Βορεια Αφρικη,καπως ετσι πρεπει να μοιαζει το Καιρο.
Αφου υπερπηδησαμε τα διαφορα που ηταν αραδιασμενα σε ολο το μηκος του πεζοδρομιου και ενημερωθηκαμε για την νεα ταση της μοδας σε γυαλια,τσαντες,πορτοφολια,μαντηλια,καθησαμε για τον καφε μας.
Εκει μας προσφερθηκαν χαρτομαντηλα,κατσαβιδια,σι-ντι και ντι-βι-ντι,τραπεζομαντηλα,ακουσαμε τραγουδια οπως το "Μπεσαμε μουτσο"και απολυτα ευχαριστημενοι σηκωθηκαμε να φυγουμε υπερπηδωντας παλι δεκαδες απλωμενα υφασματα με εμπορευματα επανω τους.
Χιλιαδες ο κοσμος απο ολες τις εθνικοτητες στην πολη και καπως πρεπει να ζησουν ολοι αυτοι,δεν ειναι ομως παραξενο που ολοι αυτοι εχοντας δει το μπαχαλο αυτης της χωρας πρατουν ακριβως οτι βλεπουν,σε καμια αλλη χωρα μεταναστες δεν εχουν ενσωματωθει τοσο αρνητικα στους ρυθμους της.
Και για να μην ξεχασω.......αν χρειαστει να πατε στο ικα στην πλατεια θεατρου στο κεντρο,μην νομισετε οτι βλεπετε ταινια τρομου αν βγαινοντας δειτε μπροστα σας δεκαδες ατομα να κανουν χρηση ηρωινης χωρις να ενδιαφερονται αν περπατας διπλα τους.
Συμβαινει στην πραγματικοτητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: