Πέμπτη, Μαρτίου 26, 2009

Κλεφτες και Αμαρτωλοι

Με καφεδουλη που απολαυσα ατενιζοντας την θαλασσα στο Πορτο-Ραφτη που περασα τις τελευταιες δυο ημερες γιορτασα την επετειο της επαναστασης του '21.
Σκεφτομουν πως αναστηθηκε αυτο το κρατος,πως δημιουργησε παλι διοικηση και συγχρονως πως οσοι απο τοτε αρπαξαν την εξουσια κλεινοντας φυλακη σε μπουντρουμια χωρις φως οσους τους εδωσαν αυτη την εξουσια πολεμωντας.
Και ολοι αυτοι οι κλεφτες συνεχισαν να κυβερνανε απο τοτε ερημην του κοσμου αποπλανωντας τον με υποσχεσεις που ποτε δεν κρατησαν,τρωγωντας τον αγλεορα και μαζευοντας πλουτο για τους ιδιους και τα παιδια των παιδιων τους.
Και φτασαμε σημερα μετα απο 35 χρονια"δημοκρατιας"και κυβερνησεων καθε τυπου να ειμαστε οι τελευταιοι σε ολη την Ευρωπη και να μας λενε καθαρα οτι δεν φταιει η κριση για το δικο μας χαλι,ειχαμε αυτο το χαλι και απο πριν και απλα τωρα ψαχνουμε δικαιολογιες να βρουμε.
Και να που παλι οι εργαζομενοι θα πληρωσουν το μαρμαρο,οι ιδιοι που αμοιβονται με τους χαμηλοτερους μισθους στην ευρωπη......δεν μιλαμε για χωρες του ανατολικου μπλοκ,που πληρωνουν για τα καθημερινα ειδη διατροφης και ολα τα υπολοιπα πολυ ακριβοτερα απο πολλες αλλες χωρες.
Και σε αυτο το παιχνιδι της συνεχους κλοπης το μυριστηκαν και οι ρασοφοροι αυτης της χωρας και αρχισαν να κατακλεβουν την γη οπου μπορουσαν να το κανουν.
Αδιαντροπα κατελαβαν κτηρια οικοπεδα και οτι αλλο μπορουσαν με μονο σκοπο την αποκομιδη πλουτου και εξουσιας.
Ας μην χαιρομαστε λοιπον τοσο πολυ για την απελευθερωση μας απο τους Τουρκους αφου αυτο μας οδηγησε στην υποδουλωση μας στους κλεφτες και τους αμαρτωλους της σημερινης και των προηγουμενων εποχων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: