Παρασκευή, Απριλίου 24, 2009

Aκυρωσεις

Αλλη μια φορα ακυρωσαμε σημερα το ραντεβου που ειχαμε για εξεταση απο τον Γιατρο της μητερας μου,αιτια η αρνηση της να ελθει μαζι μου στο Νοσοκομειο.
Σιγα-σιγα νοιωθω οτι δεν εχω πλεον ουτε την δυναμη ουτε και την διαθεση να επιμεινω σε πολλα πραγματα,η ιδια λεει οτι ειναι καλα και ας κυνηγαμε τους κλεφτες καθε ημερα και νυχτα να μην μπουν μεσα στο σπιτι και μας σκοτωσουν.
Μονος μου δεν γινεται να την παω μιας και χρειαζεται παλι εισαγγελικη παραγγελια και ειναι τοσο ψυχοφθορο ολο αυτο το ζητημα που απλα το μονο που κανω πλεον ειναι να της φερνω τα φαρμακα της και τιποτα αλλο.
Δεν μπαινω στον κοπο πλεον να πηγαινω ουτε στον γιατρο της,απλα σε ενα οικημα εδω κοντα στον Κολωνο που λεει απο εξω Βοηθεια στο σπιτι.......οχι οτι υπαρχει κατι τετοιο απλα μια ταμπελα και ενας γιατρος που γραφει τα φαρμακα αγνοωντας αν υπαρχει ασθενης που τα παιρνει....οσο για τα υπολοιπα ατομα που βολοδερνουν εκει μεσα μαλλον αυτη την εννοια εχει η ταμπελα απο εξω απο το οικημα.
Δουλευουν ταχα εκει για να βοηθανε το σπιτι τους.....εξ ου και το Βοηθεια στο σπιτι.
Μερικες φορες απορω με τις δημοσκοπησεις ρε γαμοτο,πως ερχονται πρωτοι οι πιο αποτυχημενοι πολιτικοι αυτο δεν το καταλαβαινω....να ο υπουργος δημοσιων σχεσεων λεω πρωην ιδρυτης ενος αποτυχημενου κομματος και τωρα υποψηφιος βεζυρης πληρως αποτυχημενος,κανει ομως ωραια σχεδιακια με τα χερια του οταν μιλαει τιποτα αλλο,μονιμως ομως στους πρωτους στις δημοσκοπησεις.
Αληθεια σε ποια χωρα τις κανουν αυτες τις δημοσκοπησεις?
Ασχετο αλλα και σχετικο το ενα θεμα με το αλλο,να μην χρειαστει να μπει κανεις σε δημοσιο νοσοκομειο αν χρειαστει.....αστα,βραστα.
Να ομως ερχεται ο νεος αρχηγος που θα μας σωσει ολους,κατι σαν τον Σπαιντερμαν ειναι αυτος,εκει που ηταν στον πατο κοιτα κι αυτος πρωτος και καλυτερος,και ξεσκονιζουν τις τσεπες τους οι μελλοντες βουλευτες πεινασμενοι μετα απο τοσα χρονια χωρις κλεψια.
Ελατε να μας σωσετε αγαπητοι μας,χρειαζομαστε βοηθεια στο σπιτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: