Δευτέρα, Μαΐου 18, 2009

Πως να μην βρειτε ποτε σχεση

Ολοι λεει στην ζωη ψαχνουμε το αλλο μας μισο,και τι απογοητευση οι πιο πολλοι απο εμας δεν το βρισκουμε ποτε και ας ψαχνουμε ,τι συμβαινει λοιπον?
Το πιο μεγαλο παραμυθι ειναι αυτο,ψαχνουμε αλλα δεν βρισκουμε και εν τω μεταξυ αν βρεθει κατι που μας ενθουσιασει εμεις κλεινομαστε στο καβουκι μας γιατι φοβομαστε....μην πληγωθουμε,ασχετο αν πολλοι απο εμας μαλλον εχουμε πληγωσει παρα πληγωθει απο αλλους.
Και αφου εχουμε δωσει χιλιαδες υποσχεσεις για το σεξ της μιας βραδυας και γενικα εχουμε αναλωθει σε σχεσεις"κατασχεσεις"και αφησουμε τα χρονια να περασουν τοτε αρχιζουμε να αναρωτιομαστε γιατι εμεις δεν μπορεσαμε να κανουμε εστω μια σχεση της προκοπης.
Και φυσικο ειναι να κατηγορησουμε ολες τις γνωριμιες μας που περασανε και δεν μας καθησαν οτι εφταιγαν εκεινες και οχι εμεις που δεν αρχισε κατι και τελειωσε οτι υπηρχε στο κρεβατι του παθους.
Και δεν αναρωτιομαστε τι προσφεραμε εμεις,τι απο τον εσωτερικο μας κοσμο μοιρασαμε,τι στιγμες απο τον χρονο μας δωσαμε,τι ψεμματα και ανασφαλειες μας κρυψαμε για να καταφερουμε να μην πετυχουμε να εχουμε αυτο που απο φοβο δεν μπορεσαμε να βρουμε.
Ειναι δυσκολη η μοιρασια του εαυτου μας,η αγαπη χωρις απαιτηση,η διαφορα της αληθειας απο το ψεμμα.
Σε εναν κοσμο που η υλη και το χρημα ειναι πλεον πιο σημαντικα απο την ανθρωπινη υπαρξη ειναι απαραιτητο να εχει καποιος πολυ δυναμη να μπορεσει να αντισταθει σε ολα αυτα.
Υπαρχουν ανθρωποι που δεν ειναι φτιαγμενοι να μοιραζονται την ζωη τους με αλλους,οποιος καταλαβει το ψεμμα μεσα απο οσα λενε ειναι πολυ τυχερος .

Δεν υπάρχουν σχόλια: