Πέμπτη, Ιουλίου 30, 2009

Υπεροχες ηλιθιοτητες

Ειναι τελειο να ξυπνας το πρωι και να ετοιμαζεσαι για την δουλεια και να ανοιγεις την τηλεοραση και να ακους το Silent night,ταραζεσαι κοιτας το ημερολογιο και βλεπεις οτι μπαινει Αυγουστος.
Ευχαριστω θεε μου λες δεν ειχα πεσει σε κωμα,αλλαζεις καναλι και βλεπεις την αλλη την ηλιθια ντυμενη αποκριατικα να πανιγυριζει,κοιτας το θερμομετρο 30 βαθμοι πρωινιατικα αποκλειεται να ειναι Φεβρουαριος σκεφτεσαι.
Αλλαζεις παλι καναλι και ακους τα ζωδια του Νοεμβρη και ξαφνιαζεσαι που περισυ δεν σου συνεβη τιποτα απο ολες αυτες τις προβλεψεις.
Ανοιγεις το ραδιοφωνο και περιμενεις να ακουσεις τιποτα της προκοπης,αλλα χαλια,σπικερς της συμφορας με ταλαιπωρημενες φωνες και χαμηλη φαντασια αναπλαθουν πραγματα που εχουν γινει στο παρελθον απο αλλους πολυ καλυτερους και μαλιστα χαιρονται και για αυτο.
Δεν ειναι για γελια ομως αυτο τελικα,εχουμε γεμισει απο αταλαντους σε αυτα τα μεσα,γεμισαν τα καναλια απο κουτσομπολες που θεωρουν οτι επειδη καταφεραν την Ντενιση να δωσει συνεντευξη εκαναν κατι σπουδαιο,τι να κανεις ο καθενας με την ταλαιπωρια του.
Και τι να κανεις τελικα?μονο ενα βιβλιο η εφημεριδα μπορει να σε απορροφησει ολα τα αλλα που θεωρουνται και τα μελλοντικα μιντια ειναι για κλαμματα.
Τα κλεινω και εγω ολα και μιας και τον χειμωνα που ερχεται δεν περιμενω τιποτα καλυτερο με την ποιοτητα ολων αυτων που εχουν χωθει σε αυτα τα μεσα,θα αφοσιωθω στο διαδυκτιο και σε κανενα βιβλιο η οτι αλλο εκτος απο σαπια λαχανα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: