Πέμπτη, Αυγούστου 13, 2009

Ποθεν Αισχος

Βιαστικα ακουσα οπως βιαστικα γινονται ολα σημερα,και δεν ξαφνιαστηκα οπως δεν με ξαφνιαζει τιποτα πλεον την ανακοινωση οτι οι Βουλευτες μας κατεθεσαν και παλι το ποθεν αισχος τους.
Και γιατι να ξαφνιαστω?
Επειδη καποιος που δεν εχει εργαστει ποτε κατεχει 50 διαμερισματα η επειδη αλλος εχει 2 εκατομυρια ευρω καταθεσεις στην τραπεζα?
Μα ειναι το ευκολοτερο για ολους μας να κατεχουμε και 50 διαμερισματα και 2 εκατομυρια ευρω,απλο ειναι το θεμα και δεν χρειαζεται να εργαστουμε και ποτε στην ζωη μας.
Απλα πρεπει να κοροιδεψουμε τοσο πολυ τους διπλα μας ωστε να μας ψηφισουν και να γινουμε και εμεις βουλευτες,και απο κει και περα τον δεσαμε τον γαιδαρο μας.
Εχετε δει κανεναν απο αυτους εν ενεργεια η οχι να πειναει?
Κανεναν να εργαζεται?
Ολοι το μονο που κανουν ειναι να τρεχουν απο το ενα καναλι στο αλλο και να ουρλιαζουν νομιζοντας οτι ετσι ειναι η πολιτικη,να τρεχουν και να διοριζουν συγγενεις τους στο δημοσιο,να τρεχουν και να προσπαθουν να βγουν φωτογραφιες με τον εκαστοτε αρχηγο τους για να ανεβουν οι μετοχες τους.
Κουραζονται οι ανθρωποι ρε γαμοτο και μετα πανε στην βουλη και την αραζουν και βριζονται σαν μικρα παιδια.
Α...ναι κανουν και κατι αλλο,ψηφιζουν νομοσχεδια για επιμηκυνση του εργασιακου χρονου των πολιτων,μειωσεις δικαιωματων τους,ακυρωση εργατικων νομων που τους βοηθουσαν,και πολλα αλλα ευτραπελα.
Να τα χαιρονται τα διαμερισματα και τα εκατομυρια,το χειροτερο ειναι ομως οτι βρισκουν ηλιθιους που τα βλεπουν ολα αυτα και μετα χανουν την ωρα τους και πανε και τους ψηφιζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: