Κυριακή, Αυγούστου 30, 2009

Αρον-Αρον

Ξυπνησα ευδιαθετος σημερα διπλα στο μωρουλι μου και σηκωθηκα να φτιαξω πρωινο.Η μητερα ετρωγε και μουρμουριζε κατι ενω προσπαθουσε να παρει ενα τηλεφωνο.
Που παιρνεις μαμα?την ρωτησα,την Αντωνια παιρνω μου απαντησε,γιατι?την ξαναρωτησα,για να μου φερει κατι να φαω γιατι θα πεθανω της πεινας μου απαντησε παλι.
Παει η καλη μου διαθεση χαθηκε.
Λεγοντας Αντωνια εννοουσε την νυφη της που εδω και 20 χρονια δεν εχει ενδιαφερθει ποτε αν ζει η μητερα μου η αν πεθανε ουτε αν εχει να φαει.
Το θα πεθανω της πεινας το ελεγε ενω ειχε φαει ηδη 4 ακτινιδια και ετρωγε εκινη την στιγμη κασερι με ψωμι.
Το ψυγειο μεσα ειχε καρπουζι,σταφυλια,γερμαδες,τυρι κασερι και φετα,φετες γαλοπουλα,μαρμελαδα,βουτυρο,και δεν θυμαμαι τι αλλο.
Επισης ειχε μια κατσαρολα με κοτοσουπα και δυο μπουτια κοτοπουλου που η ιδια ειχε μαγειρεψει και ελεγε οτι δεν τα τρωει γιατι μυριζουν ασχημα,σε μενα δεν μυριζαν παντως.
Φαγαμε ενα γρηγορο πρωινο και φυγαμε αμεσως προς το Κορωπι,ηταν τελικα λαθος μου να μην ακουσω τους γιατρους που ελεγαν οτι επρεπε να μεινει για θεραπεια στο νοσοκομειο και την πηρα μαζι μου παλι σπιτι.
Ηδη τα χαπια που της εγραψαν δεν τα παιρνει γιατι οπως λεει πηγε στο φαρμακειο και της ειπαν οτι δεν κανουν για εκεινην(δεν βγαινει ποτε απο το σπιτι εδω και τρια χρονια)και στον γιατρο που υποσχεθηκε να παει δεν θελει πλεον να ερθει γιατι οπς λεει δεν εχει νευρα οποτε δεν εχει αναγκη νευρολογου.
Αυτα ζω καθε ημερα επι τρια χρονια στο σπιτι και λαθος μου που δεν αποδεσμευω τα συναισθηματα απο την λογικη και τοτε θα μπορω να καταλαβω τι ακριβως συμβανει και πως να αντιδρασω για το καλο της και κυριοτερα για το δικο μου καλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: