Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 03, 2009

Η Ληθη ον των Ηλιθιων

Παλι εκλογες γινονται για το συμφερον μας,ποσα χρονια τωρα αυτο μας λενε,για το καλο μας,για εμας.
Για καλυτερες ημερες,και νυχτες,και ηλιοβασιλεματα γεματα αναμνησεις.
Οτι ειμαστε ενας ηλιθιος λαος δεν χωρει αμφιβολια,εχουμε αφησει την τυχη μας σε ανικανους και αναξιους ανθρωπους,ανθρωπους που παιζουν ταβλι σις πλατες μας και χανουν δυστυχως παντα,ομως το ταβλι το εχουμε εμεις στην πλατη και εχει βαρυνει αφορητα.
Και το χειροτερο ειναι οτι θα βγουν να μας πουν οτι μας ελυσαν και τα προβληματα,θα μας πουν οτι εκαναν τα παντα.'
Ας δουμε λοιπον τους τομεις που εγιναν οι τοσο σημαντικες αλλαγες.
Τομεας Υγειας
Το εχω ζησει αυτο το δραμα απο κοντα,το χαλι γκαλι αρχιζει παλι επρεπε να λεγεται,ολα χειροτερα απο ποτε,στο ικα,στα νοσοκομεια στις συνταξεις.
Τομεας ανεργιας
Νομοι απαραδεκτοι ολοι εναντιον των εργαζομενων,προσφατα απολυθηκα γιατι αρνηθηκα να υπογραψω τον δανεισμο μου απο μια εταιρεια σε αλλη....συγνωμμη δεν ειμαι κατσαρολα.
Τομεας ακριβειας
Αν θυμαστε καποτε το μικρο μπουκαλι νερο κοστιζε 50 δραχμες το κουλουρι το ιδιο, τωρα κοστιζουν 30-60 σεντς,με τις ιδιες αναλογιες αυξηθηκαν τα παντα,οσο για τους μισθους στα δυο τριτα της υπολοιπης Ευρωπης.
Τομεας ασφαλειας
Καθε μερα ληστειες,φονοι,απαγωγες,ναρκωτικα παντου,κλοπες,τελεια χωρα ε?
Τομεας παιδειας
Δεν εχεις λεφτα για ιδιαιτερα δεν εχεις μελλον.
Διαφθορα
Της Ελλαδας το καγκελο,το μαυρο μας χαλι,κλεφτες και αμαρτωλοι,αμαρτησα για το παιδι μου,για την φουκαριαρα την μανα μου και αλλες παλιες κακογουστες ελληνικες ταινιες.

Δεν κατηγορω την νυν κυβερνηση για αυτα κατηγορω ολους τους πολιτικους χωρους,μονο την τσεπη τους κοιταζουν,στο μονο που ψηφιζουν ολοι ναι ειναι στις
αυξησεις τους και στα προνομια τους.

Δεν κατηγορω τους πολιτικους που τα κανουν ολα αυτα,κατηγορω ολους εμας που τα ανεχομαστε,που κοιμομαστε ορθιοι,που δεν μας νοιαζει τιποτα αρκει να εχουμε γεματο στομαχι και λεφτα για πεταμα,δεν γαμιουνται οι υπολοιποι?

Και καλα μας κανουν αφου μετα τις εκλογες κατι τυποι σαν τον υπουργο δημοσιων σχεσεων θα ειναι παλι βουλευτες παρ'οτι δεν εχει πετυχει ουτε να κατουρησει μεσα στην λεκανη ο ανικανος και γελοιος.

Η ληθη δεν κανει καλο μας κανει ηλιθιους .......Ξυπνηστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: