Κυριακή, Σεπτεμβρίου 06, 2009

Δυο καλοι φιλοι

Ηταν καποτε δυο καλοι φιλοι,το καλοι το αναφερω απλα γιατι δεν ηταν κακοι φιλοι.
Για να τους ξεχωριζουμε θα τους δωσω δυο ονοματα,ο πρωτος λεγεται Μακης και ο Δευτερος Τακης,Ο Μακης ειχε μια πολυχρονη σχεση και ηταν πολυ ευτυχισμενος,ο Τακης ψιλοζηλευε αν και ειχε και αυτος σχεση μονο που την κερατωνε ασυστολα μεχρι που τελειωσε.
Εγινε αυτοκολλητος με τον Μακη τοτε,παντου μαζι και αγαπημενοι και βρεθηκε μπροστα του νεα σχεση και αρχισε παλι τα ιδια,κερατωμα εως τελικης πτωσης.

Μια μερα η σχεση του Τακη ψαχνοντας μεσα στο σπιτι του οταν εκεινος ελειπε βρηκε ενα χρησιμοποιημενο προφυλακτικο,το τι εγινε ας μην το αναφερουμε εδω.
Η δικαιολογια του Τακη σε ολους ηταν οτι ειχε ζητησει ενας φιλος του απο την δουλεια το σπιτι για ενα πηδημα και εκεινος το εδωσε αλλα ο φιλος απο την δουλεια ξεχασε να εξαφανισει το προφυλακτικο μετα το πηδημα.

Με δυσκολια το πιστεψαν ολοι,τον ξερανε απο την καλη και απο την κακη,αλλα τελως παντων το ξεπερασανε.

Περασε ο καιρος και τελειωσε και εκεινη η σχεση του Τακη,και παλι εκεινος αυτοκολητος με τον Μακη και την σχεση του Μακη που δεν την πηγαινε και πολυ.

Και οταν η σχεση του Μακη και ο Τακης τσακωθηκανε αρχισε το παραλογο,ο Τακης αρχισε να διαδιδει οτι τελικα αυτος που ειχε ζητησει να του δωσει το σπιτι για εκεινο το ξενοπηδημα δεν ηταν αλλος απο τον Μακη τον καλο και κολλητο του φιλο.

Και κυριως φροντισε να φτασουν αυτες οι διαδοσεις στα αυτια της σχεσης του Μακη τωρα μετα απο αυτο το συντομο μυθιστορημα ρωταω εγω να μου πειτε.

Ποιος ηταν φιλος με τον αλλον τελικα και υπηρξαν αληθεια ποτε αυτοι οι δυο φιλοι?


Αυτα για να προσεχουμε ποιον αποκαλουμε φιλο τελικα και ειλικρινα αυτη η ιστορια δεν εχει να κανει με μενα καθολου αλλα με τους δυο αυτους καλους φιλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: