Σάββατο, Σεπτεμβρίου 26, 2009

Διαπλοκη

Χρονια ακουω για διαπλοκη δημοσιογραφων με πολιτικα κοματα,χρονια μιλανε για λιστες με ατομα που πληρωνονται απο το κρατος για να γραφουν υπερ του ενος η του αλλου θεματος,και παντα υπερ της κυβερνητικης πολιτικης.

Μου κανει εντυπωση τοσοι δημοσιογραφοι σε τοσα καναλια δεν βρεθηκε καποιος να ρωτηση,και οκ πες πως καποιος ρωτησε....και αυτοι συνηθως δεν απαντανε,να ρωτησει λοιπον πως αυτοι που επι 5 χρονια και κατι και δεν εκαναν τιποτα απο οσα ειχαν υποσχεθει το 2004 και πως τωρα ετσι ξεδιαντροπα ερχονται παλι και ζητανε να κυβερνησουν και να κανουν οσα επι τοσα χρονια δεν εκαναν.

Και ερχεται ο Βεζυρης μας που χαμενος στο διαστημα τοσα χρονια το μονο που εκανε ηταν να καλυπτει ολα τα σκανδαλα και τους κλεφτες υπουργους του και λεει ψηφιστε με παλι για να συνεχισω να κανω οσα εκανα και πριν.

Δηλαδη τιποτα.....

Και αναρωτιεμαι πως υπαρχουν ανθρωποι με μυαλο που ξεχνανε οσα συνεβησαν και οτι θα πανε να ξαναψηφισουν και παλι αυτην την κυβερνηση και το κομμα,να μου πειτε οι αλλοι καλυτεροι ηταν 20 χρονια?

Οχι...δεν ηταν.
Ε ας βγαλουμε πρωθυπουργο τον Ευαγγελοπουλο,περισσοτερα απο οσα εκαναν τα δυο κοματα μαζι θα κανει αυτος,τουλαχιστον θα γελαμε που και που.

Α αντε παλι για την παταξη της φοροδιαφυγης μιλαει καποιος,,,,,στα γονατα με πονους σε ολο το σωμα και να γελαμε οπως σας εχω πει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: