Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 07, 2009

Χρονος μεσα απο τραγουδια

Περασε και αυτη η μερα,περναει πλεον γρηγορα ο καιρος,σκεφτομαι ποτε ειχαμε Πρωτοχρονια,παει,Πασχα παει και αυτο,περασε και το καλοκαιρι με τις δυκολιες του,και να'μαστε Φθινοπωρο εγω χωρις δουλεια και με τρεξιματα.
Περιμενοντας το ταΞιδι που ειχα προγραμματισει απο τον Μαιο ακουω μουσικη και αποψε το βραδυ και σκεφτομαι ποσα απο τα τραγουδια που μου αρεσουν δεν θα τα ακουσω ποτε εκτος του σπιτιου μια και δεν παιζονται στα ραδιοφωνα της πλακας που εχουμε με εξαιρεση ενος η δυο σταθμων.

Και σκεφτομαι γιατι δεν γραφονται πλεον τετοια τραγουδια,και δεν μιλαω για τραγουδια εκατο ετων παλαια αλλα τραγουδια που τα τελευταια χρονια αρεσαν σε πολλους.

Που πηγε ο Κοτσιρας,η Αφροδιτη Μανου,και απο τους παλαιοτερους η Τανια,η Χαρουλα,γιατι δεν βρισκουν νεα τραγουδια να πουν?

Και πολυ σπανια πλεον μας αναστατωνει ενα τραγουδι ασε που ολες οι νεες γυναικειες φωνες μοιαζουν σαν να ειναι μια φωνη,ενα στυλ,μονο την Ευσταθια μπορω να σκεφτω σαν αντιβαρο σε αυτο.

Δεν ειμαι και ευελικτος για να ακουω και ευκολα νεα προσωπα οποτε και να υπαρχει κατι νεο μαλλον δεν το εχω ακουσει,αλλα κατι τεραστιο δεν εχει βγει ακομη.

Περναει ο χρονος γρηγορα,περνανε και τα τραγουδια αλλα μενουν ολα αυτα που αξιζουν.
Σημερα ειναι και η συναυλια του Λευτρη Παπαδοπουλου στο οακα,ναναι καλα ο ανθρωπος εχει αφησει κοματια αξεχαστα.

Λεω να συνεχισω να ακουω μουσικη καποια απο αυτα τα τραγουδια με μεγαλωσαν,με το ηθος τους,με την ειλικρινεια τους,με την αγαπη τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: