Τρίτη, Οκτωβρίου 13, 2009

Οι 3 Καμπαλερος

Και ενω ο κουρασμενος εχει ηδη αποχωρησει,και ενω φυγανε ακομα και οι γλαστρες απο τα υπουργεια και ενω ο νεος πρωθυπουργος ετοιμαζεται για τις προγραμματικες του δηλωσεις.....
Εμεις ανακαλυψαμε οτι.

Δεν υπαρχει αξιωματικη αντιπολιτευση.

Με το μονο που ασχολουνται ειναι το μονοημερο συνεδριο τους,σαν ημερησια εκδρομη στο Λουτρακι ακουγεται.

Και αντε να διαλεξουν,εχουν επιλογες θα μου πεις,και τι επιλογες!!!

Πρωτη και καλυτερη η κορουλα.
Χρονια στο κουρμπετι,μεσα σε ολα,οπως ολη η οικογενεια της,προσπαθει αλλα δεν πειθει,ωραια λογια,τα τηλεφωνικα κεντρα της Ζημενς τι εγιναν δεν μας λεει,φιλη με ολους τους παρατρεχαμενους,υπηρξε και δημαρχος να μην το ξεχναμε,εργο φυσικα δεν αφησε,μονο κατι πρασιες στην Πανεπιστημιου.Μιλαει για κομμα χωρις μηχανισμους ενω εχει εγκαταστησει τον μεγαλυτερο μηχανισμο εδω και χρονια με τελικο σκοπο την καταληψη της αρχηγιας,αυτο ειναι που λεμε"φιδι στον κορφο σου"

Δευτερος ο Κος Πολιτικη Ανοιξη,με μεγαλες φιλοδοξιες,με αποτυχημενη καριερα,γυρισε στο κομμα γιατι εβλεπε την ολικη του εξαφανιση.
Εργο δεν εχουμε δει σε κανενα απο τα υπουργεια που περασε.

Τριτος και καταιδρωμενος ο Κος κουναω τα χερια μου ωραια,απο εργα τιποτα,υπηρξε και αυτος δημαρχος της Αθηνας,αφησε πισω του εκεινα τα παλουκια στο ιστορικο κεντρο που εμποδιζαν την εισοδο των αυτοκινητων στους πεζοδρομους τα οποια ποτε δεν λειτουργησαν αλλα κανεις δεν τον κατηγορησε για αυτο.
Αφησε επισης την υγεια σε τετοιο χαλι που οτι και να αναφερει κανεις το χαλι αυτο δεν περιγραφεται,κομπαζει οτι εχει αφησει εργο,μαλλον παιζει σε εργο που δεν το βλεπει κανεις.

Και αυτο το κομμα λοιπον θελει να αναθεσει την αρχηγια σε εναν απο αυτους τους τυπους,δεν καταλαβαινουν οτι ο κοσμος πλεον δεν ξεχναει και οτι οσα εχουν κανει εως και σημερα δεν ξεχνιονται.
Μαλλον οσα δεν εχουν κανει θα επρεπε να πω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: