Τετάρτη, Οκτωβρίου 14, 2009

Ιστοριες αγριων ανθρωπων

Αυτο που θα περιγραψω πιο κατω με εχει εξοργισει τοσο πολυ που δεν ξερω τι θα κανω για να το αντιμετωπισω,αποδεικνυει την αισχρη αντιμετωπιση του ενος ανθρωπου προς τον αλλον,την τεραστια φοροδιαφυγη,την αδιαφορια,την παρανομια.
Μιλησα σημερα με τον αδερφο μου,ειχε παει σε ιδιωτικη επισκεψη σε εναν νευρολογο που εργαζεται στο Γεννηματα στην Εθνικη Αμυνα και συγχρονως εχει και ιδιωτικο ιατρειο στον Πειραια,απ'οτο θυμαμαι αυτο ειναι παρανομο απο μονο του αλλα ας το προσπερασουμε,υπαρχουν και χειροτερα.
Αυτο που ζητησε απο τον ιατρο ηταν να μεταφερθει η μητερα μου με ασθενοφορο κατ'ευθειαν απο το νοσοκομειο που ειναι τωρα στην νευρολογικη κλινικη του Γεννηματα,ο λογος ειναι γνωστος,αν την φερουμε στο σπιτι δεν θα θελει παλι να παει σε νευρολογο και ετσι θα ταλαιπωρηθει και εκεινη και εγω κυριως.
Ο γιατρος υποσχεθηκε να γινει α υτο και πληρωθηκε κανονικα για την επισκεψη,αν και δεν εξετασε ασθενη,χωρις αποδειξη.
Ας το ξεπερασουμε και αυτο,απο την περασμενη Πεμπτη που εγινε αυτο εξαφανιστηκε ο γιατρος,τηλεφωνα πολλα απαντηση καμια,απορια τι ειδους ανθρωποι ειναι αυτοι,και κλεβουν το κρατος και παρανομοι ειναι και αδιαφορουν για το λειτουργημα τους.
Απο το νοσοκομειο μας ζητανε να παρουμε την μητερα μας,ο αλλος γιατρος εξαφανιστηκε παρ'ολο που υποσχεθηκε να βοηθησει,εσεις τι θα κανατε σε αυτην την περιπτωση?

Λιγη υπομονη ακομη κανω,απο οση μου εχει μεινει,μετα θα μαθει ο γιατρος αυτος να μην παιζει με την υγεια των ανθρωπων προς οφελος του,και παρανομος,και φοροφυγας και αδιαφορος.
Αυτη ειναι η κοινωνια που ζουμε σημερα,η κοινωνια της κλεψιας και της αρπαχτης.
Ζητω τρεις φορες!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: