Κυριακή, Νοεμβρίου 15, 2009

Χριστουγεννα στα Χιονια







Και εδω που τα λεμε τι πιο απλο και καθημερινο να κανεις διακοπες στην Ελλαδα στην περιοδο των Χριστουγεννων?
Και τι καλυτερο θελει ο Ελληνας απο διακοπες στα χιονια,σε ενα παραδοσιακο ξενωνα,με ομορφο πρωινο,να κανεις τις βολτες σου και να μυριζεις το κοκορετσι και την γαλοπουλα των αλλων?
Και πες οτι εργαζεσαι και εχεις χρηματα να το κανεις αυτο,και ξεκινας μεσω διαδυκτιου να βρεις ξενωνες και κυριως τιμες.
Και το λεω αυτο γιατι εδω στο Ελλαδισταν πολυ λιγα καταλυματα εχουν τιμοκαταλογους των δωματιων που νοικιαζουν,ο λογος εμφανης,για να μπορουν να χρεωνουν οσο θελουν και να μην δινουν και λογαριασμο σε κανεναν.
Εχοντας παει παλιοτερα στην Δημητσανα λοιπον,ενα εχω να σας πω......
Ουτε τετραστερο ξενοδοχειο στην Βιεννη δεν κοστιζει οσο κοστιζε μιας νυχτας διαμονη εκει....χα χα!!

Και τι ειναι η Βιεννη ρε φιλε θα μου πειτε.....μα οκ συμφωνω τι ειναι η Βιεννη μπροστα στην Δημητσανα?

Και ας ερθουμε σε πιο λαικα μερη οπως το Λουτρακι,θα το χρειαζομαι πολυ αυτο το μερος σε λιγα χρονια,λοιπον για να μεινεις στο λουτρακι σε ξενοδοχειο θελεις το ελαχιστο 70 ευρω,με πρωινο.

Και θα μου πεις ρε φιλε τι ειναι σημερα τα 70 ευρω?
Για εμας που παιρνουμε αν...παιρνουμε 800 μαξιμουμ ειναι το 10%του μισθου μας.

Και παμε και αλλου,σε χωρια χωρις τιποτα,σε πολεις γεματες σουβλατζιδικα και φαστ φουντ και ρωτηστε σε ενα αξιοπρεπες μερος.....ποσο παει η βραδυα?

Μην παει ο νους σας στο πονηρο,πηδημα ειναι το ενα πηδημα και το αλλο,η διαφορα ειναι οτι σε αυτην την ερωτηση το πηδημα το τρωμε εμεις.

Και λεω,χιονια πρεπει να δουμε και φετος,λεφτα γιοκ,δεν θα παω πουθενα θα ανοιξω την τηλεοραση και σε ενα απρογραμματιστο καναλι,θα δω οσα χιονια γουσταρω.

Για οσους ομως θελουν να δουν χιονια χωρις να τα πληρωσουν χρυσαφι,μπειτε εδω
http://www.planai.at/

Kαι δειτε τι προσφερουν και σε τι τιμες κατι ηλιθιοι αλλοδαποι,και οχι σε μερη σαν το Λουτρακι αλλα σε κατι κακοχτισμενα χωρια και χωρις κυριως σουβλατζιδικα και φραπεδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: