Δευτέρα, Νοεμβρίου 16, 2009

Ο Αγωνας,του αγωνα,Ω!Αγωνα

Μια επετειος η αυριανη,χωρις λογο με τις σημερινες συνθηκες,απλα για να βγαζουν λογους οι διαφοροι που εκεινη την περιοδο ηταν κρυμμενοι,που οπως παντα βγαινουν μπροστα οταν ολα εχουν τελειωσει.
Και αυτοι που ηταν εκει,καποιοι αποροφηθηκαν απο το συστημα και τα οικονομησαν,καποιοι οργανωσαν αυτο το συστημα και οι υπολοιποι εχουν παψει να μιλανε πια.
Και τα συνθηματα......
Ψωμι υπαρχει μονο για οσους κλεβουν,κανουν απατες,φοροδιαφευγουν,αν προσπαθησεις σημερα με νομιμο τροπο να κανεις χρηματα η πολυ εξυπνος εισαι η πολυ απατεωνας.
Παιδεια....
ας μην το συζητησουμε ολοι ξερουμε τι συμβαινει σε αυτον τον τομεα.
Ελευθερια.....
Ναι η Αρβανιτακη,το υπολοιπο λεγεται ασυδοσια,ενας λαος χωρις ηγετη εδω και δεκαετιες ο οποιος κανει οτι του γουσταρει,και αδιαφορει για νομους και ηθικη μιας και αυτα δεν τα εχει διδαχτει απο πουθενα.

Και θα εχουμε πορειες,και λογια,και φανφαρες,και τι θα μεινει?
Αλλη μια επετειος στην χωρα του τιποτα,τι να τις κανουμε τις επετειους ,εδω παμε απο το κακο στο χειροτερο,εδω σε λιγο καιρο θα περπαταμε στα πεζοδρομια στο κεντρο και θα παταμε τους ζητιανους,εδω οι ηλικιωμενοι ψαχνουν τα σκουπιδια,εδω τα επιδοματα θα ειναι το μονο εισοδημα του ενος τριτου του πληθυσμου.
Σημαιακια και λουλουδια....επετειος του τρα-λα-λα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: