Παρασκευή, Νοεμβρίου 27, 2009

Το βραβειο της Χρονιας

Και οταν οι υποσχεσεις καταληξουν να ειναι και παλι ενα απατηλο ονειρο,εμεις για ακομη μια φορα πρεπει να καταλαβουμε οτι δεν υπαρχει κανενας συγχρονος Ελληνας πολιτικος ο οποιος να ειναι ικανος να ανανεωσει αυτο το πεσμενο δεντρο που λεγετε Ελλαδα.

Απο τουνελ σε τουνελ και απο τραινο σε τραινο εμεις,οι γελοιοι της Ευρωπης,με τους μισθους της Ασιας και την υγειονομικη περιθαλψη της Αφρικης,παρακολουθουμε ανημποροι να αντιδρασουμε το χαλι που ξετυλιγεται μπροστα μας.

Ανικανοτητα στο ζενιθ,αδιαφορια και δεν βαριεσαι εμεις να περναμε καλα,ενα κρατος παντα σε ακρατεια,χωρις πανα βρακακι,βρωμισε ο τοπος.

Και πως να αλλαξει μια χωρα αν δεν αλλαξουμε εμεις οι ιδιοι?
Οταν αυτοι που κλεβουν συνεχιζουν να κλεβουν?
Οταν οι εμποροι δεν καταλαβαινουν οτι τα προιοντα που μας προσφερουν τα προσφερουν πολυ ακριβοτερα απο ολες τις αλλες χωρες στην Ευρωπη?

Οταν το δημοσιο λειτουργει οπως λειτουργει,αντιθετο προς τις αναγκες μας,ο καθενας πιανει μια καρεκλα και δεν τον ξεκολλαει τιποτα απο εκει,ποτε θα σταματησουν οσοι εχουν δικαιωμα ελεγχου να χρηματιζονται?

Οπου και να μιλησεις ακους τα ιδια.
Χαλι μαυρο λενε ολοι,λυση απο που?

Το βραβειο της χρονιας απονεμεται σε εμας τους ανοητους πολιτες αυτης της χωρας που πιστεψαμε παρ'ολες τις προηγουμενες εμπειριες μας οτι θα βρεθει καποιος που θα νοιαστει για αυτην την ρημαδοχωρα.
Και σε αντιθεση αυτος τρεχει στα εξωτερικα και στους σοσιαλιστες διεθνης να μην χασουμε και δεν μας δουνε.

Αιντε χαραλαμπε!!!!!Εδω καιγεται το αηδιο μας εσυ του αηδιου σου τον χαβα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: