Δευτέρα, Νοεμβρίου 30, 2009

Χαμενος Λαος

Απο χθες το βραδυ ολο το γελοιο δημοσιογραφικο κομμα ολων των καναλιων μας εχει ζαλισει με το ποιος θα βγει αρχηγος σε ενα κομμα που εχει πεσει σε κωμα εδω και χρονια.
Και να που σημερα βγηκε νεος αρχηγος,οχι....οχι δεν ειναι η γνωστη και επιμενουσα(τι λυσσα κι'αυτη)Ντορουλα,αυτην την εφαγαν τα τηλεφωνικα κεντρα της Ζιμενς.
Αλλος ειναι αλλα τι με νοιαζει?
Να τον ψηφισω ποτε δεν το βλεπω πιθανον οποτε χ.....κα.

Αυτο που με ξαφνιαζει ειναι η προσελευση του κοσμου να ψηφισει να βγει αρχηγος καποιος που ξερουμε εκ των προτερω οτι δεν προκειται να κανει ουτε το ελαχιστο για αυτην την χωρα.

Ουρες,και επιμονη,και πεισμα για το τιποτα.

Και κλαμα η κυρια που ειχε πλυνει με ουχου τα δοντια της και περιμενε σαν τον βρυκολακα τον πατερα της να γινει πρωθυπουργος....τι χαλι και τι εγωπαθεια,ηθελα να ξερω τι θα καταλαβαινε αν εβγαινε?

Αρχιζω να πιστευω οτι ολοι αυτοι νομιζουν οτι αν γινουν κατι σε αυτην την ζωη,θα εχουν καλυτερη αντιμετωπιση στην επομενη.

Μπα οχι απλα τεμπεληδες ολκης ειναι και σου λεει οτι... τι να παω να γινω εμπορουπαλληλος....ας γινω ενας τεμπελης βουλευτης,και πρωθυπουργος,να καθομαι να τα ξυνω και να με πληρωνουν.

Και εμεις λοιπον που σε λιγο θα περιμενουμε σε ουρες συσιτιο,που θα ζουμε με επιδοματα καθε Χριστουγεννα,που μας εχουν γραμμενους στα σχισμενα τους στρινγκ,κανουμε προβες και περιμενουμε σε ουρες να τους ψηφισουμε για να μας το κανουν αυτο.

Θα εχει πλακα απο αυριο που η Ντορουλα πλεον χωρις το μελλον που σχεδιαζε,να δουμε τι θα καταστρωσει η Μαφαλντα,γελιο που θα κανουμε!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: