Παρασκευή, Δεκεμβρίου 18, 2009

Τεμπη.....Η Ελλαδα του 2010


Η Κατολισθηση που θα κρατησει τον Εθνικο δρομο κλειστο για τρεις περιπου???μηνες δεν μπορουσε να συμβει σε πιο καταλληλη περιοδο.

Ειναι η περιοδος που τελικα καταλαβαμε ποσο νοιαζοντουσαν οι κυβερνωντες για τους πολιτες αυτης της χωρας.
Ειναι η περιοδος που τελικα αποκαλυφθηκε η πληρης κατολισθηση της χωρας.

Εμεις που επι δεκαετιες πληρωνουμε τους εμμεσους φορους μας,για αμεσους δεν μπορουμε και πολλους λογω των μηδαμινων αποδοχων μας,εμεις οι πολιτες που πληρωνουμε επι δεκαετιες τα διοδια για εθνικες οδους ανυπαρκτες,οι γονεις και οι συγγενεις των παιδιων καθως και ολων των υπολοιπων οδηγων που εχουν χασει την ζωη τους τοσες δεκαετιες σε αυτους τους εθνικους δρομους ας ησυχασουν πια.

Για τις δολοφονιες αυτων των ανθρωπων δεν θα τιμωρηθει κανεις,οπως δεν θα τιμωρηθει κανεις για την καταληστευση της οικονομιας αυτης της ερημης χωρας,μιας χωρας που καποιοι την κυβερνησαν σαν να ανηκαν σε συμμορια με αντικειμενο την αποκομιδη πλουτου αδιαφορωντας για το μελον της.

Και εμεις που παντα λεγαμε"δεν βαριεσε και αν φωναξω ποιος θα με ακουσει"ας λουστουμε τωρα τα οσα συμβουν μελλοντικα,και ας κλαψουμε μονοι μας που φτασαμε στον πατο του πηγαδιου και το καπακι προς την εξοδο ειναι κλειδωμενο.

Ικανοποιημενοι με τα ακριβα μας αυτοκινητα(οσοι εχουν)και τα αυθαιρετα μας σπιτια,χωρις πρασινο και ποιοτητα ζωης στην πολη που ζουμε ας μειδιασουμε με θλιψη προς το τιποτα που μας περιμενει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: