Τετάρτη, Δεκεμβρίου 09, 2009

Καποιος εκλεψε τα ρουβλια μας

Aν καποιος καθησει και ακουσει ειδησεις σε οποιοδηποτε τηλεοπτικο σταθμο τον τελευταιο καιρο και συγχρονως εχει στο σπιτι του τα εξης...
Σχοινι
Σαπουνι
Μια βαρια πετρα
Και πεσμενη διαθεση

Ειναι το πιο ευκολο να τα κανει ολα αυτα ενα κομπο και να παει στην πιο κοντινη παραλια και να πεσει στα βαθεια.

Λεγαμε τα πραγματα πανε χαλια,τοσο χαλια ομως που να το περιμεναμε,υποβαθμισεις απο την μια,ασφαλιστικο σε κριση απο την αλλη,οικονομια σε καταπτωση,ανεργια σε επιπεδα Ισπανιας,ναι το ακουσα και αυτο σημερα.

Και το ερωτημα ειναι το εξης.
Εμεις φταιμε που εφτασαν τα πραγματα εδω που εχουν φτασει?
Εμεις δανειστηκαμε τοσα δις για να αγοραζουμε σαλαμι απο το σουπερ μαρκετ?
Εμεις φαγαμε ολον τον προυπολογισμο του κρατους σε 5 χρονια?


Εχω αρχισει και ψαχνω το διαμερισμα απο ακρη σε ακρη να βρω μερικα απο τα κλεμμενα η χαμενα η σπαταλημενα εκατομμυρια ευρω να βοηθησω και εγω την ανασυγκροτηση του κρατους.
Μεχρι στιγμης δεν εχω βρει τιποτα και μαλλον θα πρεπει απο αυριο να αρχισω να ψαχνω στις οφ σορ εταιρειες μου και στους λογαριασμους μου στην Ελβετια,που θα παει κατι θα βρω εκει.

Και αφου τελειωσουν τις μακαβριες προβλεψεις και ακουσουμε ολες τις ανακοινωσεις των υπουργων για αλλαγες σε ολα οσα εως τωρα γνωριζαμε,μετα μας λενε να παμε να ψωνισουμε και εμεις να αναζωογονηθει η αγορα που ειναι στο μαυρο της το χαλι.
Αυτο που δεν μας λενε ειναι με τι χρηματα να παμε να ψωνισουμε,λες και αν υπηρχαν θα τα κρυβαμε στην χυτρα ταχυτητος μην και μας τα κλεψουν.

Και παλι αναρωτιεμε...μα κανεις δεν εχει φταιξει για αυτο?
Ουτε ο πρωην καταλληλοτερος,ουτε οι πριν απο αυτον?
Μονα τους πηγαν τα πραγματα εκει?

Απαντησεις δεν θα παρουμε ποτε σε αυτο.
Πως γιναμε ετσι?

Δεν υπάρχουν σχόλια: