Δευτέρα, Δεκεμβρίου 07, 2009

Σκουπιδια

Περπατωντας αναμεσα στα σκουπιδια που εχουν καλυψει το μεγαλυτερο μερος των πεζοδρομιων της πολης,κοιταξα γυρω μου να δω ενα σημαδι των εορτων που ερχονται.

Λαμπιονια εχουν τοποθετηθει στους δρομους,σβηστα ακομη και ειναι επτα του Δεκεμβρη,μαλλον ο καταπληκτικος δημαρχος που και αυτος ακολουθωντας την φιλοσοφια της παραταξης του δεν εχει κανει τιποτα επι τοσα χρονια στην πολη,α ναι εκτος απο το να κοβει δεντρα για να κανει γκαραζ,η να κοβει δεντρα για να τα αντικαθιστα με αλλου ειδους δεντρα.

Εχει παρακουραστει απο το τιποτα που κανει τρια χρονια τωρα,και ακομη και στις γιορτες το στολισμα της πολης που θα εδινε μια ανασα αισιοδοξιας στους μεγαλους και χαρα στα παιδια,το εχει αφησει ισως για μετα τα Χριστουγεννα.

Και ξαναγυρναω στο γνωστο μιζερο δικο μου παραπονο,μα παντου εχουν οι πολεις στολιστει,εδω γιατι να περιμενουμε 10 ημερες πριν τις γιορτες για αυτο το τοσο απλο πραγμα?

Σιγα τα λαχανα θα μου πειτε....αυτο να ηταν το προβλημα μας και μονο....οκ το ξερω δεν κοιταμε το μαυρο μας το χαλι στολιδια θελουμε.

Ολα τα ειχε η Μαργιορη ο φερετζες της ελειπε.

Δεν ειναι αυτο....ειναι απλα οτι ακομη και σε αυτο η ανικανοτητα η τεμπελια και η κακομοιρια μας επισκιαζει τα παντα,ακομη και στις γιορτες μιζεροι,τι θα παθαιναν αν ειχαν το καρουσελ στην πλατεια Συνταγματος να δινουν λιγη χαρα στα παιδια?

Σκουπιδια στους δρομους....ισως αυτο ειναι το φετεινο σχεδιο του δημαρχου,και μαλλον οταν πηγαινει στο εξωτερικο φοραει μαυρη μασκα χωρις κενο για να βλεπει πως ειναι οι πολεις εκει.

Σκουπιδια για το στολισμα της πολης μας,καλα ειναι και ετσι,εχουμε συνηθισει να μας κυβερνανε σκουπιδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: