Τρίτη, Ιανουαρίου 05, 2010

Εθνικη Αθηνων-Πατρων μια χωρα

Χρονια τωρα ενας δρομος εχει γινει αιτια για να χασουν την ζωη τους πολλοι ανθρωποι,ενας δρομος δολοφονος χωρις καμμια απο τις προδιαγραφες εθνικων δρομων σε αλλες χωρες.
Δεκαετιες περναμε ολοι μας και πληρωνουμε διοδια για εναν δρομο που δεν θα επρεπε να υπηρχε,τα εκκλησακια απο την αρχη εως το τελος του μαρτυρουν τον πονο και την συμφορα που εχει προκαλεσει σε χιλιαδες οικογενειες.

Κανεις δεν εχει κατηγορηθει για τις κακοτεχνιες του,κανεις δεν εχει λογοδοτησει για τοσους θανατους,απλα περνανε σαν στατιστικη,λες και ειναι ζωα αυτοι που χανονται.

Χρονια τωρα μια χωρα πηγαινει απο το κακο στο χειροτερο,εμεις πληρωνουμε αλλα λογω ανικανοτητας ελεγχων παλι εμεις πληρωνουμε επειδη καποιοι αλλοι δεν εχουν πληρωσει ποτε.
Ζουμε μονο με υποσχεσεις και θα,βιωνουμε την ανυπαρξια σε κυριους τομεις οπως της υγειας,ανθρωποι πεθαινουν απο αδιαφορια και προχειροτητα.
Παρακολουθουμε αμιλητοι να χειροτερευουν οι συνθηκες ζωης,μαθαινουμε να ζουμε ολο και με λιγοτερα οταν αλλοι πλουτιζουν ασυστολα.

Ενας δρομος ισον μια χωρα,χωρις προδιαγραφες με νομους που εχουν τοσα παραθυρα οσα και το κοινοβουλιο,και δεν μπορουμε να βρουμε διαφορετικες επιλογες?

Μονοδρομος και η Αθηνων-Πατρων,μονοδρομος και τα κομματα που κυβερνουν?

Δεν υπάρχουν σχόλια: