Πέμπτη, Ιανουαρίου 21, 2010

Δυο σκυλια τσακωνονταν σε ξενο αχυρωνα


Ο ενας λεει οτι δεν υπαρχουν λεφτα,ουτε σαλιο,οτι αν 300 ατομα του ζητησουν απο χιλια ευρω ο καθενας δεν θα εχει να τους τα δωσει.

Καθε λιγο και λιγακι επανερχεται με νεες δηλωσεις,χειροτερες απο τις προηγουμενες,τι προσπαθει να κανει κανεις μας δεν καταλαβαινει,ισως βλεπει το αδιεξοδο μπροστα του και επιζητει μια εξοδο διαφυγης,εναν τροπο να την κοπανισει συντομα.

Φταιει η προηγουμενη διοικηση του οαεδ λεει συνεχεια για το χαλι που βρηκε οταν ανελαβε,ο πρωην διοικητης και οι προσληψεις που εγιναν προ των εκλογων και που ακομη το κρατος πληρωνει.

Ο αλλος του απανταει συνηθως με επιστολες που στελνει σε διαφορα ιστολογια με υψηλη αναγνωσιμοτητα,του απανταει οτι για ολα φταιει εκεινος με την ιλαροτραγωδια που παιζει καθε λιγο και λιγακι,οι ασυναρτητες παρεμβασεις του και πολλα αλλα.

Και για να καθησυχασει ολους εμας τους ανεργους ο πρωτος θα εκδωσει και κουπονια,φανταστειτε μας λοιπον να τρεχουμε με τα κουπονια στο χερι λες και ζουμε επι Τσαουσεσκου η στην πρωην Σοβιετικη ενωση,να αγορασουμε ψωμι και διαφορα τροφιμα να φαμε.

Δεν σας ερχεται αμεσως στον νου η Μαρια Αντουανετα στις Βερσαλλιες οταν της ειπαν οτι ο κοσμος δεν εχει ψωμι να φαει?

Ας φαει παντεσπανι,απαντησε εκεινη,το τελος της δεν ηταν καλο φυσικα,οταν πειναει ο κοσμος καποιοι εχουν την ευθυνη,καποιοι θα πρεπει να λογοδοτησουν.

Και ενω η Βουλη συνεχιζει να υποστηριζει την ασυλια των καταληψιων των εδρων της, εμεις ας τρεξουμε στον οαεδ να παρουμε τα κουπονια για να τρωμε.
Βλεπετε οι καταληψιες δεν εχουν δεχθει καμια μειωση μισθου,κουπονια θα δεχθουν να παρουν?

Δεν υπάρχουν σχόλια: