Τετάρτη, Ιανουαρίου 13, 2010

Ολα τα μωρα στην Πιστα

Πηρε τρεις μηνες να βρεθουν τα καταλληλοτερα στελεχη για την επανδρωση του Δημοσιου τομεα,αλλα τι στο καλο μετα απο σκληρη προσπαθεια βρεθηκαν οι καλυτεροι.

Ασπιλοι και αμολυντοι,τους μεταλαβαν και σε μονη γυναικων πριν τους προσλαβουν και πηρε φορα η κρατικη μηχανη και ποιος τους πιανει τωρα.
Ολοι αυτοι που πηραν τις θεσεις εχουν νεα μυαλα,ιδεες,οραματα,σχεδια,βαθιες τσεπες,οργανωμενο σχεδιο.

Ειναι τωρα αυτη η κατασταση για γελια η για κλαμματα?

Την ωρα που ολες οι εφημεριδες μας εκθετουν,το cnn μας ξεφτυλιζει δειχνοντας στο ρεπορταζ του τον εξαφανισμενο καταλληλοτερο του παρελθοντος,εμεις αφου ψαξαμε επι τρεις μηνες,ταχα μου φυσικα,δεν βρηκαμε κανεναν νεο ανθρωπο με πτυχια,σπουδες,να ερθει να δουλεψει να βοηθησει αυτην την χωρα?

Και πηραμε παλι τα σαπακια του χθες,τις φατσες του "πειναω για σκανδαλο"τους βαλτε με οπου να ειναι σας παρακαλω.

Και περιμενουμε οι υπολοιποι καποιο αποτελεσμα,περιμενουμε λυσεις,και ολοι οι υπουργοι ειναι στα καναλια υπερασπιζομενοι το εργο που δεν εχουν κανει ακομη,και οι φημες πανε και ερχονται,και μαρια με τα κιτρινα ποιον αγαπας καλυτερα.

Μετρα που ανακοινωνονται και αποσυρονται την ιδια ημερα,λεφτα που ειχαμε και δεν εχουμε,λεφτα που αφου ανακοινωσαμε οτι δεν εχουμε μετα τα βρισκουμε να παρουν και οι ανεργοι το τεραστιο επιδομα τους,ενα αστειο μου μοιαζει η διακυβερνηση αυτη.

Τελικα το μονο που μενει το ιδιο ειναι στα λογια ειναι εξαισιοι,στα εργα ομως μηδεν.
Οκ τρεις μηνες ειναι θα μου πειτε,ποσα χρονια θελετε ακομη να περιμενουμε για να καταλαβουμε οτι και αυτος ο καταλληλοτερος δεν εχει διαφορετικη πολιτικη απο τον προηγουμενο?

Ας περιμενουμε λοιπον τον επομενο καταλληλοτερο,η καταλληλοτερη,αν ζουμε εως τοτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: