Τετάρτη, Ιανουαρίου 20, 2010

Θα δουμε ασπρη μερα

Καθυστερησε να χειμωνιασει αλλα αν συνεχιστει ετσι μαλλον θα δουμε χιονια σε ολη την Ελλαδα.
Το κρυο ειναι πλεον αισθητο στην χωρα,χιονια στα βορεια και κατεβαινουν προς τα κατω.
Ευκαιρια για τα καταστηματα να πουλησουν τα παλτα και τα μπουφαν που ειχαν μεινει και θα εμεναν απουλητα αν ο καιρος συνεχιζοταν οπως ηταν μεχρι τον Δεκεμβριο.

Ετσι μεσα σε ολη την μαυριλα θα εχουμε και εμεις μια ευκαιρια να δουμε μια ασπρη μερα σε ολη την χωρα, γιατι αν περιμενουμε απο πουθενα αλλου μαλλον θα πεθανουμε περιμενοντας.

Και ενω περιμενουμε να αυξηθουν ολα,απο την ανεργια εως τις τιμες,μετα τιςς εκπτωσεις,και να μειωθουν οσα προσφερει το κρατος προς τους πολιτες,συν την μειωση των μισθων οσων παιρνουν πανω απο 2000 ευρω,ακομη κανεις δεν μιλαει για τους μισθους και τις συνθηκες εργασιας στον ιδιωτικο τομεα.

Εκει που γινετε η μεγαλυτερη εκβιαση των ανθρωπων,με μισθους πεινας,ωραρια απανθρωπα,συνθηκες απογοητευτικες.
Και φυσικα οι εργαζομενοι εκει δεν τολμουν να μιλησουν γιατι αν το κανουν θα βρεθουν την επομενη ημερα εξω απο τον τοπικο οαεδ.
Και μην περιμενετε οτι θα τους συμπαρασταθει κανεις απο εκει.

Ειναι γνωστο αλλωστε οτι οι μονοι που εργαζονται και στις απεργιες ειναι οι υπαλληλοι του ιδιωτικου τομεα,εκτος κατι συνδικαλιστων της μαυρης και αραχλης αριστερας οι οποιοι ολο υποσχεσεις δινουν για συμπαρασταση και οταν την χρειαστεις κανουν τον ψοφιο κοριο.

Αυριο εγω θα παω να ετοιμασω την ενορκη καταθεση που θα δωσω υποστηριζοντας εναν απο τους εργαζομενους της τελευταιας εταιρειας που εργαστηκα,δεν τον ξερω τον νεο αυτον ανθρωπο,ξερω ομως την αισχρη φιλοσοφια της πρωην εταιρειας και για αυτο θα το κανω,για να σταματησει καποτε αυτο το χαλι που επικρατει στον ιδιωτικο τομεα.

Ασπρη μερα και για μας λοιπον οπως λεει και το παλαιο τραγουδι,βαλτε χιονοπεδιλα και παμε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: