Παρασκευή, Ιανουαρίου 29, 2010

Η κλοπη,της απατης,Ω!κλοπη,

Σκεφτειτε την περιπτωση να χρωσταγατε κατι στην εφορια και να εισαστε απλα ενας"ανωνυμος"οπως μας ονομαζουν πολιτης.
Επισης να μην ειστε μπλεγμενος με τα ΜΜΕ με χρηματηστηριακες εταιρειες και εταιρειες μεγαλες που εχουν τα μεσα να αποφευγουν με καθε τροπο να ειναι συνεπεις στις υποχρεωσεις τους.

Τι πιστευετε οτι θα καταφερνατε να κανετε?

Θα μπορουσατε με οποιονδηποτε τροπο να αποφυγετε την πληρωμη του χρεους αυτου?ανεξαρτητα αν επροκειτο για φπα,η για προστιμο απο καποια παρανομη πραξη η παραλειψη σας?

Κουνια που σας κουναγε,θα σας ειχαν τσουβαλιασει σε δυο λεπτα,θα σας εβαζαν και τα δυο ποδια σε ενα παπουτσι και θελατε δεν θελατε θα το πληρωνετε.
Αυτο αν ειχατε χρηματα φυσικα.

Την στιγμη που ενα κρατος κοβει αμεσα προνοιακα επιδοματα και ζηταει και δικαιολογητικα για να πληρωσει την αναλογια τους,την στιγμη που με τετοια ανεργια μονο κουπονια μπορει να δωσει,την ιδια στιγμη εχει ξεχασει να εισπραξει εκατομυρια ευρω απο κολλητους του,φιλους και παρατρεχαμενους.

Και χρωστανε ολοι οι παρανομα λειτουργουντες τηλεοπτικοι σταθμοι και οι ιδιοκτητες τους,καθως και ολες οι εφημεριδες,οποτε δεν ειναι δυσκολο να καταλαβει καποιος το μεγεθος της συναλλαγης μεταξυ αυτων και του κρατους,και δανειζομαστε δις εμεις οταν χρηματηστηριακες δεν εχουν πληρωσει ουτε το 10% του προστιμου τους.

Εσεις τωρα αν πιστευετε οτι κατι θα αλλαξει αρκετους εγχρωμους εχουμε στην Ελλαδα φερτε τους κι εγω θα στηθω και θα το υπομενω το μαρτυριο,εξ'αλλου και το κρατος το ιδιο μας κανει,you know!!!

Οταν καποια στιγμη ξυπνησουμε σαν λαος,ηδη ειναι πολυ αργα,τοτε θα καταλαβουμε οτι τελικα εμεις φταιμε για ολο αυτο το σοου.
Αν δεν θες καποιον σαν αφεντη δεν τον αφηνεις απλα να γινει,εμεις τους αφησαμε και εγιναν,αντε να τους ξεκολησεις τωρα,εχουν βαλει ολα τα σωστα εμποδια για να μην τους συμβει αυτο.

Απο την τσεπη του καθενα μας βγαινουν ολα αυτα,ποσο αναισθητοι μπορουμε να γινουμε?
Μας καινε οι μισθοι των υψηλα αμειβομενων εργαζομενων,αυτοι που μας κλεβουν και μας κοροιδευουν τι ειναι?

Δεν υπάρχουν σχόλια: