Τρίτη, Ιανουαρίου 26, 2010

Και εσυ χτενιζεσαι

Περνανε οι μερες,περασαν οι πρωτες εκατο,αντε παμε με φορα για τις πρωτες διακοσιες.
Το κρυο που το περιμεναμε τοσο πολυ τωρα παρακαλαμε να φυγει,οι δρομοι της Ελλαδας κλειστοι,και μη χειροτερα να λεμε.

Το "Πρωτα ο Πολιτης"σλογκαν ξεφτιζει καθε μερα και περισσοτερο,αυτο που βλεπουμε εμεις σαν αποτελεσμα ειναι μια απλη και ανεξοδη διαχειρηση χωρις κανενα σχεδιο,ουτε με οραμα.
Απλα να περναει ο καιρος να λεμε οτι κατι κανουμε.

Ακουσα και εγω τοτε προεκλογικα και τις πρωτες μερες μετα την εκλογη τους οτι θα υπαρχει διαβουλευση για ολα τα θεματα.
Ωραια λεξη η διαβουλευση,αν τρωγοταν κιολας θα ηταν καλυτερη,μας εφαγε λοιπον αυτη η λεξη,ολο διαβουλευσεις εχουμε αλλα απο εργο μηδεν.

Και αν πεις και τιποτα θα σου πουν.....μα μονο 110 μερες ειμαστε στην εξουσια,και ξεχνανε τις παροιμιες τις παληες"η καλη μερα απο το πρωι φαινεται"και αλλες,και αντε νεες διαβουλευσεις,και αντε και παλι,δουλεια να εχουμε να κανουμε.

Και εχουν καιρο να τρεχουν στα καναλια για συνεντευξεις,και στις εφημεριδες,και στα εξωτερικα στα διαφορα συμβουλια,στους αγροτες δεν ξερουν να πανε,αλλα αφου εχουμε τους ξενους γιατι να παμε εμεις?
Καλα ειμαστε εδω...ασε κανει και κρυο!!!

Ωραια,παλι μια απο τα ιδια,αντε να καλοκαιριασει να ξεκουραστουν οι κακομοιροι,σε τεσσερα χρονια θα προσπαθουν να μας πεισουν να τους ξαναφηψισουμε γιατι τοτε θα ξερουν σιγουρα τα προβληματα,που ηξεραν και τωρα,απλα δεν εχουν τα κοτσια και το σχεδιο να τα αντιμετωπισουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: