Τρίτη, Ιανουαρίου 26, 2010

Δεν χρωσταω σε κανεναν

Αυτο ελεγε ο νυν Πρωθυπουργος και το επαναλαμβανε πολλες φορες πριν τις εκλογες.
Ειπαμε και εμεις να και ενας που δεν χρωσταει,πραγμα σπανιο με τις σημερινες συνθηκες.
Το ελεγε και το ξαναλεγε να το εμπεδωσουμε,να το πιστεψουμε.
Ειπε,ειπε και ξαναειπε,τελικα ολοι το χαψανε και νατος,νατος ο Πρωθυπουργος.

Και να που το συνθημα μεταφερθηκε και στην Νεα Δημοκρατια,στο συνεδριο του κομματος ο Σαμαρας το εκανε δικο του,δεν χρωσταει σε κανεναν και αυτος.

Σε αυτην την χωρα που ολοι ξεχνανε,ξεχασανε και αυτοι.

Οτι και οι δυο υπηρξαν χρονια βουλευτες,και υπουργοι σε διαφορετικες κυβερνησεις του κομματος τους.
Οτι και οι δυο εκαναν τουμπεκι ολα αυτα τα χρονια της μαυρης λιτοτητας,του 0+0=3%,του Βατοπαιδιου,της Ζιμενς,των κουμπαρων,του χρηματηστηριου και ολων των αλλων σκανδαλων.

Και οι δυο αυτοι που δεν εχουν μπει στον Τειρεσια γιατι δεν χρωστανε σε κανεναν,ποτε δεν αντεδρασαν στις πολιτικες του κοματος τους,δεν εφεραν καμια αντιρηση σε αντιλαικα και αντιεργατικα μετρα,δεν ψηφισαν ποτε εναντια στο κομμα τους σε καμια εξεταστικη επιτροπη,δεν εφεραν τιποτα πρωτοποριακο οταν ηταν υπουργοι,εκτος της προτασης του νυν πρωθυπουργου για νομιμοποιηση της μαριχουανας.

Α!!ΣΥΓΝΩΜΜΗ ΤΟ ΕΙΧΑΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΩ.

Λοιπον κυριοι μου που δεν χρωστατε πουθενα,ωραιο το συνθημα σας αλλα ακαιρο.

Χρωστατε σε ολους μας και πολλα,χρωστατε την απουσια σας τοτε που κτιζοταν αυτο που συμβαινει τωρα,χρωστατε την ανοχη σας τοτε που αυτοι που εκλεβαν την κοπαναγαν ατιμωρητοι,χρωστατε το τιποτα που εχετε προσφερει στον τοπο αυτο.

Και αν ειναι δικαιολογια οτι δεν μετειχατε σε ολα αυτα,υπαρχει και ενοχη κατα τα δικαστηρια για εγκληματικες πραξεις ακομη και με απλη συνεργεια η συμμετοχη σε παρανομη πραξη.
Και αν οι κυβερνησεις τοσων δεκαετιων εγκληματησαν κατα αυτου του λαου,τοτε με απλη συνεργεια η συμμετοχη εχετε ευθυνη και εσεις.

Ωραιο που ειναι να μην εχεις δουλεψει ποτε και να μην χρωστας και σε κανεναν.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: