Σάββατο, Ιανουαρίου 09, 2010

Προτασεις

Επειδη υποσχεσεις ακουσαμε πολλες,αλλα ειπαν και αλλα κανουν και χειροτερα θα κανουν στο μελλον,επειδη λυση δεν θα βρεθει και θα ειμαστε σε λιτοτητα μεχρι το 2080 εχω και εγω καποιες προτασεις να κανω για να βγουμε το συντομοτερο απο την κριση.

Εξ'αλλου ειναι γνωστο οτι η κυβερνηση ζηταει την γνωμη των πολιτων μεσω του διαδυκτιου ωστε να σχεδιασει τα καινουργια νομοσχεδια της,εκει που δεν ζηταει την γνωμη κανενος ειναι οταν κατατροπωνει καθε νομιμοτητα και τις υποσχεσεις της φερνοντας τροπολογιες για να κλεψει αναδρομικα και τα ελαχιστα που μας εχουν μεινει στην τσεπη,και φυσικα μας θεωρει και ηλιθιους οταν λεει οτι θα τα παρει απο τους εχοντες,και οι ιδιοι εχοντες ειναι δεν βλεπω να εχουν χασει τιποτα.

Οι προτασεις μου λοιπον ειναι οι εξης.....

1)Ολοι οι μισθωτοι των 700-800 ευρω επειδη ειναι υψηλομισθοι απο αποψε το βραδυ θα χασουν 2 μισθους καθως και το δωρο Χριστουγεννων του χρονου,και το επιδομα αδειας τους.

2)Οι συνταξιουχοι που παιρνουν το εκας θα το χασουν και εκεινοι που δεν το παιρνουν θα λαβουν ταχυδρομικως ενα χαπι το οποιο πρεπει να παρουν αμεσως,προηγουμενως θα πρεπει να εχουν κανει ολες τις γονικες τους παροχες και μεταβιβασεις,και να εχουν οργανωσει και τα της κηδειας τους.

3)Οι ανεργοι και επιδοματουχοι ατομα με ειδικες αναγκες θα ταξιδεψουν δωρεαν προς την Σπαρτη οπου και θα παρακολουθησουν την ξενη ταινια"Οι 300"και μετα θα οδηγηθουν προς τον Καιαδα για αμεση ξεναγηση.

4)Οι βουλευτες επειδη δεν μπορουν να επιβιωσουν με τον μισθο τους θα εισπραξουν εκτακτο ημερησιο βοηθημα επι 365 ημερες επι 1000 ευρω ο καθενας,δωρεαν εισητηριο αστικων συγκοινωνιων,τηλεκαρτα του οτε,και θα διορισουν 230 συγγενεις τους στον οσε.

5)Αυξανετε το φπα σε 32% για τα τροφιμα και 55%για τα ειδη πολυτελειας οπως χαρτια υγειας,σαπουνι,σκοινι,και καρεκλες για να ανεβεις να κρεμαστεις.

Αν αυτα τα μετρα δεν φερουν την ανακαμψη εχω και αλλα σχεδια που θα πληξουν οπως παντα μονο τους εχοντες και κατεχοντες γιατι δεν εχω σκοπο να αφησω τους φτωχους να πληρωσουν για οσα εφαγαν οι κλεφτες τοσα χρονια.

Επισης σκοπος ειναι να σωθει το κρατος,και κρατος για εκεινους ειναι αυτοι,εμεις ειμαστε αναλωσιμοι οποτε καλυτερα κρατος χωρις πολιτες η με πολιτες τριτης κατηγοριας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: