Σάββατο, Ιανουαρίου 09, 2010

Ασχημο κλιμα

Μεγαλη δυσαρεσεκεια επικρατει σε ολους οσους περιμεναν καλυτερες ημερες και πραγματοποιηση των υποσχεσεων απο την νεα κυβερνηση.

Και η δυσαρεσκεια γινεται μεγαλυτερη απο τον τροπο που γινονται....η δεν γινονται συγκεκριμενα πραγματα.
Ειναι πλεον δεδομενο οτι οι κυβερνωντες ηξεραν την οικονομικη κατασταση της χωρας πριν τις εκλογες,και επισης οτι με ψευτικες υποσχεσεις αρπαξαν την ψηφο οσων τους ψηφισαν.
Επισης οσοι δεν ξεχνανε ευκολα θα θυμουνται οτι ελεγαν οτι γνωριζουν τα προβληματα της χωρας και ειναι ετοιμοι να τα αντιμετωπισουν αμεσα και οτι τα πρωτα 5 νομοσχεδια τα ειχαν ετοιμα στο συρταρι να τα καταθεσουν και ψηφισουν και αυτα αμεσα.

Και τι ειδαμε εως τωρα?

Λαθη που μπορει να χαρακτηριστουν σαν λαθη ανθρωπων που δεν ειχαν ουτε σχεδιο ουτε οραμα ουτε λογικη,απο τους Γενικους Γραμματεις,στα ρουσφετια,στις ανακλησεις προσληψεων.

Και το χειροτερο απο ολα ειναι που δεν μπορουν να αποφασισουν τι ειδους φορολογια θα πληρωνουμε ενω παρουσιαζουν τροπολογιες που στο μεσο της νυχτας ανακοινωνουν οτι θα αυξησουν χωρις να γνωριζουν και οι ιδιοι ποσο.

Και πληρωνουν διπλασια τελη οσοι δεν εχουν την οικονομικη ανεση να αγορασουν νεο αυτοκινητο,και εκει που λεγανε οτι το ασφαλιστικο νομοσχεδιο Πετραλια θα το αλλαζαν τωρα το κανουν χειροτερο,και η επιδρομη στους μη εχοντες και κατεχοντες θα συνεχιζεται μεχρι να μαζεψουν οσα ολοι.....Ολοι ομως σπαταλησαν,και τιποτα δεν φαινεται να γινεται καλυτερο παρ'ολες τις υποσχεσεις τους.

Απο λογια καλα πανε....ωραιες φρασεις να τις καταπινουμε με ευκολια,αλλα οι πραξεις δειχνουν το αντιθετο,"σφαξε με αγα μου να αγιασω"ενα πραγμα.

ΟΙ δικαιολογιες οτι ακομη δεν εχουν κλεισει ουτε τρεις μηνες,για την ιδιαιτερα του υπουργου εργασιας δυο,καλα αυτη δεν ξερει να μετραει,δειχνει την ανικανοτητα και την ανευθυνοτητα τους,καποια μικρα πραγματα επρεπε να τα ειχαν διορθωσει,κι'ομως τα εχουν αφησει ετσι.

Η δικη μου εντυπωση ειναι οτι προκειται για αρχαριους και χωρις σχεδιο ανθρωπους οι οποιοι καθε βραδυ σκεφτονται μονο το πως θα βγαλουν περισσοτερο ζουμι απο τους ξεζουμισμενους πολιτες.
Αν καποιος εχει διαφορετικη γνωμη και πιστευει οτι κατι καλο εχει γινει εστω σε αυτο το λιγο διαστημα που ειναι οι"νεοι"μας στην κυβερνηση θα μου ηταν πολυ ευχαριστο να το διαβασω και να συμφωνησω μαζι του αν εχει μια δοση αληθειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: