Τετάρτη, Ιανουαρίου 27, 2010

Εμπρος για νεες θυσιες

Μας ζητανε χρονια τωρα να κανουμε υπομονη,μας ζητανε να μην απαιτουμε αυτο που δικαιουμαστε,να υπομεινουμε την λιτοτητα,την ακριβεια,την ανικανοτητα του κρατικου τομεα,μας ζητανε να μεινουμε σκυφτοι,υποδουλοι.

Και πληρωνουμε ολοι ανεξαρτητα ποιο κομμα υποστηριζει ο καθενας το τιμημα δεκαετιες,ολες οι χωρες περνανε κρισεις,παντου υπαρχει προβλημα,εδω ομως το εχουμε 35 χρονια τωρα.

Και υπομενουμε,και μαθαινουμε για τις απατες τους,αυτοι τις ξεπλενουν με εξεταστικες,με απαλαγες,με ψεμματα.
Κυνηγανε μια απιαστη φοροδιαφυγη,με κλεφτες ελεγκτες,με προστιμα που διαγραφονται,με τους κολλητους τους κανουν παρτυ με εξοδα του κρατους.
Και να που φτασαμε στον πατο,και υπομενουμε ακομη,φοροι,και αλλοι φοροι,ανεργια,φτωχεια.

Οχι η φτωχεια δεν ειναι στα σπιτια τους εκει στα βορεια η νοτια προαστεια,δεν ειναι στην γειτονια τους,εχουν μαζεψει τοσα οσα να φανε και τα δισεγγονα τους,ανεργοι και πλουσιοι συγχρονως.
Και υποσχονται καθαρση με νεες εξεταστικες,μα αν κλεψεις σημερα μια φρατζολα ψωμι πας φυλακη,τωρα που παραγραφηκαν τα αδικηματα ποιος απο αυτους θα παει?
Απλα εξεταστικες για να μαθουμε ποιοι φταιξανε,και τι να το κανουμε εμεις αυτο?
Θα φερουν τα χρηματα που εκλεψαν πισω αν τους μαθουμε?που δεν θα τους μαθουμε.

Να περναει η ωρα και να πληρωνουμε εξεταστικες που δεν θα βρουν ακρη,και μετα θα ερθει ο νεος σωτηρας μας που και αυτος δεν χρωσταει σε κανεναν να μας σωσει απο αυτους που εχουμε τωρα.

Εμπρος λοιπον για νεες θυσιες,νεες πορειες,νεες φορολογιες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: