Τετάρτη, Φεβρουαρίου 03, 2010

Αρση Βαρων

Χθες βραδυ απροκαλυπτα μας φανερωθηκε η πραγματικη εννοια της προτασης"Πρωτα ο Πολιτης"δεν πρεπει να αμφιβαλουμε πλεον,το Πασοκ πραγματοποιει τις υποσχεσεις του μια,μια.

Μπηκαμε σαν λαος σε ενα θεατρο,μας δοθηκε το προγραμμα,και τωρα ας καθησουμε να παρακολουθησουμε το εργο,δεν θα εναι μια ευχαριστη εμπειρια,η περιληψη που μας δοθηκε δεν ειναι αισιοδοξη.

Ενα δραμα που ξετυλιγεται σε μια χωρα,που η υποσχεσεις της ηγεσιας της αποδειχθηκαν παλι ενα μεγαλο ψεμμα,ολα εγιναν για να αποκτησει εξουσια καποιος που σε αλλες συνθηκες δεν θα ειχε ποτε την ευκαιρια να το κανει.
Και καποιος αλλος κουρασμενος που επι πεντε χρονια αφησε ενα κρατος να κυλησει στο βαραθρο της διαφθορας και της ανικανοτητας.

Και τελικα ποιοι εχοντες και κατεχοντες ειναι αυτοι που θα σηκωσουν τα βαρη αυτης της ανικανης διοικησης?
Ειναι εχων και κατεχων καποιος με μισθο εως 1500 ευρω?για να μην μιλησω για τους λιγοτερο καλα αμοιβομενους.
Ακουσαμε και παλι χθες ενα ποιημα θλιβερο,αν θυμηθουμε και τι ελεγε πριν 4 μηνες τοτε γινετε θλιβεροτερο,και η ταχα μου δικαιολογια οτι δεν ηξερε μαλλον αστεια ακουγεται.
Αυτο που δεν ακουσαμε ομως ειναι ποιος τελικα φταιει,με ονομα και οχι μονο αναφορες,αυτο που δεν ακουσαμε ειναι αυτοι που υπαρχουν και εχουν φταιξει με τι νομισμα θα πληρωσουν,αυτο που δεν ακουσαμε ειναι αν οι μειωσεις θα συμπεριλαβουν και τους κυριους νεοπτωχους της Βουλης,αυτο που δεν ακουσαμε ειναι πως θα εχουμε αναπτυξη με τοση φτωχεια.

Θα εχουμε αναπτυξη με τους χιλιαδες ανεργους?
Με τους χιλιαδες μικροσυνταξιουχους?
Ετοιμαστειτε για την Ολυμπιαδα του Λονδινου.
Σιγουρα τα εχουμε τα μεταλλια στην Αρση Βαρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: