Δευτέρα, Φεβρουαρίου 08, 2010

Εθνικο οραμα,η κλοπη


Και βλεποντας οι υπολοιποι οτι μονο κλεβοντας μπορει να πας μπροστα,το εξελιξαν το θεμα και απο το πρωι εως το αλλο πρωι μονο ληστειες,κλοπες,αρπαγες τσαντων,και οτι εχει να κανει με κλεψιμο,κλεψια το εθνικο μας οραμα.

Κλεβουν γριουλες,κλεβουν ταξιτζηδες,κλεβουν προ-πο,σουπερ μαρκετ,μινι-μαρκετ,οτι υπαρχει το κλεβουν.
Μπαινουν σε σπιτια και τα αδειαζουν,σε πολεις,σε νησια,στην επαρχια,τα παντα ειναι προς κλοπη.

Και εχουμε μονο ανακοινωσεις απο τον υπουργο....ταχα μου ετσι που αλλαζουν τα ονοματα των υπουργειων αντε να θυμαμαι ποιον υπουργο....α ναι αυτον που επιασε την 17 Νοεμβρη οταν εσκασε η βομβα στα χερια του ξηρου,λες και θα την επιανε αλλοιως.
Ανακοινωνει λοιπον πεζες περιπολιες,περιπολιες με μηχανακια,περιπολιες με αλογα,με γαιδουρια,με ποδηλατα και με πατινια.

Και περιμενει απο αμουστακα παιδακια,και κοριτσακια να αντιμετωπισουν την εγκληματικοτητα,τους κλεφτες που δεν θα διστασουν να πυροβολησουν οποιον σταθει μεταξυ αυτων και των χρηματων.

Βλεπετε τους γραμμωμενους και τους δυνατους τους εχει να φυλανε την Δημοκρατια απο τους εργαζομενους,τους συνταξιουχους,τους απεργους,αντε να δερνουν και τους φοιτητες,οχι ομως τους κουκουλοφορους αυτους τους χρειαζομαστε για να καιμε την Αθηνα που και που.

Και με το χαλι που συνεχιζεται στην οικονομια και δεν υπαρχουν οι δουλειες που ειχε ο κοσμος και ζουσε,σε λιγο θα τρωει ο ενας τον αλλον.

Ειδατε εμεις εδω για να γινουμε ετσι δεν χρειαστηκαμε σεισμους οπως η Αιτη,δεν χρειαστηκαμε τσουναμι οπως στην Ινδονησια,δεν χρειαστηκαμε τιποτα,καμια καταστροφη,εμας μας εφτασε η καταστροφη της αξιοπρεπειας μας σαν ανθρωπινη ρατσα.

Τι να μας κανει ο σεισμος εμεις τους ζουμε εσωτερικα τους σεισμους ολους,απο αυτα που βλεπουμε και ακουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: