Κυριακή, Φεβρουαρίου 07, 2010

Σοσιαληστες, η Νεα δεξια


Και απο εκει που δεν το περιμενε κανεις απο εκει μας ηρθε,λες και ολοι αυτοι που ειναι τωρα στην εξουσια τωρα εμαθαν οτι στην χωρα γινεται της"πουτανας"απο τους φοροφυγαδες,τωρα εμαθαν οτι οι υπαλληλοι στο δημοσιο ειναι περισσοτεροι απο οσους χρειαζομαστε,τωρα μαθανε οτι παιρνουν μισθους που ειναι εγκληματικα υψηλοι σε σχεση με την παραγωγικοτητα τους.

Και φυσικα αυτο που δεν ηξεραν ειναι οτι δεν υπαρχουν λεφτα,παρ'ολο που αν ενα απο τα πολλα ευτελισμενα τηλεοπτικα μας καναλια εβαζε σε επαναληψη τις ομιλιες τους προεκλογικα θα θυμομαστε οτι αλλα ελεγαν τοτε και αλλα ελεγαν τωρα.

Δηλαδη οι Κυριοι αυτοι θελουν με το ζορι να μας πεισουν οτι εως το 2004 που εχασαν την εξουσια,ολοι πληρωναν τους φορους τους,ολοι δουλευαν με σωστο τροπο,και ολοι πληρωνοντουσαν με κανονικους μισθους και οχι με τα ποσα που ακουγονται.

Και βγαινει ο Κυριος που παρεδωσε τον Οτσαλαν στους τουρκους,ολοι ξερουμε ποιος,μεγας πολιτικος και λεει οτι το κρατος δεν εχει χρηματα,οι Ελληνες εχουν.

Να ρωτησω και εγω ο ηλιθιος κατι?
Τωρα το καταλαβε αυτο?
Τοσα χρονια που χαριζανε εκατομμυρια σε φιλους γνωστους και αλλους,τοτε που δινανε αποζημιωσεις για εθελουσιες,τοτε που καταστρεψανε τοσο κοσμο με το χρηματηστηριο δεν το ξερανε?

Σαν μωρες παρθενες παρουσιαζονται ολοι ρε γαμοτο,δεν ηξεραν τιποτα σαν την Χιονατη κοιμοντουσαν περιμενοντας τον Πριγκηπα να ερθει να τις φιλησει για να ξυπνησουν.

Αυτοι οι Ελληνες που εχουν λεφτα κυριε μου,ειναι οι φιλοι σας,ολοι αυτοι,οι Χριστοφορακοι,οι Καραβελες,οι χρηματοδοτες σας,οι εταιρειες που κατακλεβουν χρονια το δημοσιο,οι δικηγοροι του κοινοβουλιου σας και οι Γιατροι εχουν δωσει αποδειξεις?

Γιατι να δωσουν λοιπον οι υπολοιποι?

Καλα θα κανει ο μεγας πολιτικος να σιωπα,δεν εχει προσφερει και τιποτα με τον μεγα εγκεφαλο του τοσα χρονια,παντα ηταν στα μεσα και στα εξω,τι προσφερε?

Μηπως να επιστρεφατε τις μιζες που ο ιδιος ο ταμιας σας εχει παραδεχθει οτι σας μετεφερε?
Μα φυσικα αυτα ξεχνιουνται,οι δικες σας οι απατες με την ασυλια που εχετε δεν
μετρανε.

Εχουν οι Ελληνες χρηματα.....τωρα καταλαβαμε το νοημα της φρασης του αρχηγου του προεκλογικα,θυμαστε?

Λεφτα υπαρχουν,ηξερε λοιπον απο που να τα παρει μονο που δεν το ελεγε.

Μας ξεπουλησαν την ζωη μας τοσα χρονια,τρωνε,πινουν,και ρευονται.

Ανικανοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: